foto

Uygar Tamer

  • nar. 1973
    Ankara, Turecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Omar ve biz
2018 Tatort - Die Musik stirbt zuletzt (TV film)
2016 Teroristé hákového kříže: Oběti - Nezapomeňte na mě (TV film)
2014 Schweizer Helden
2008 Quantum of Solace
V utajení
2001 Dansöz
2000 Cut Away
1982 Kůň

TV seriály

2018 Der Lehrer (TV seriál)
Wieso strahlst du wie'n Einhorn auf Heimaturlaub? (S06E10)
2017 Wilder (TV seriál)
Abgrund (S01E06)
Pirat (S01E05)
Spur (S01E04)
další epizody (6)
1984 Der Fahnder (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky