foto

Juliette Tresanini

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Alice
2018 Les Affamés
2014 Le règne des enfants
SMS
2013 Je suis un tombeur

TV seriály

2019 Demain nous appartient (TV seriál)
Episode 98 (S03E98)
Episode 90 (S03E90)
Episode 89 (S03E89)
další epizody (70)
Nina (TV seriál)
Mère et fille (S05E03)
2018 Demain nous appartient (TV seriál)
Episode 98 (S02E98)
Episode 94 (S02E94)
Episode 90 (S02E90)
další epizody (134)
2017 Demain nous appartient (TV seriál)
Episode 97 (S01E97)
Episode 94 (S01E94)
Episode 90 (S01E90)
další epizody (152)
2015 Martin, sexe faible (TV seriál)
2011 Bref (TV seriál)
Fais pas ci, fais pas ça (TV seriál)
Engagez-vous ! (S04E08)
1997 Joséphine, ange gardien (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2013 Je suis un tombeur

TV seriály

2015 Martin, sexe faible (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2013 Je suis un tombeur

TV seriály

2015 Martin, sexe faible (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky