foto

Gusti Wolf

  • nar. 11.4.1912
    Vídeň, Rakousko-Uhersko
  • zem. 5.5.2007 (95 let)
    Vídeň, Wien, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1998 Tři poštovní lupiči
1997 Božić u Beču
1995 Tierärztin Christine II: Die Versuchung (TV film)
1992 Vier Frauen sind einfach zuviel (TV film)
1987 Höchste Eisenbahn (TV film)
1984 Kottan ermittelt - Der Kaiser schickt Soldaten aus (TV film)
Kottan ermittelt - Die Enten des Präsidenten (TV film)
Kottan ermittelt - Genie und Zufall (TV film)
Kottan ermittelt - Mabuse kehrt zurück (TV film)
Kottan ermittelt - Mein Hobby: Mord (TV film)
Kottan ermittelt - Smokey und Baby und Bär (TV film)
1983 Kottan ermittelt - Fühlt wie Du (TV film)
Kottan ermittelt - Hausbesuche (TV film)
1982 Kottan ermittelt - Die Einteilung (TV film)
Kottan ermittelt - Entführung (TV film)
Kottan ermittelt - Kansas City (TV film)
Kottan ermittelt - So Long, Kottan (TV film)
1980 Tatort - Mord auf Raten (TV film)
1976 Sonntagsgeschichten (TV film)
Tatort - Annoncenmord (TV film)
1975 Konzert, Das (TV film)
1970 Keine Angst Liebling, ich pass schon auf
Traumauto Nr. 5 (TV film)
1969 Leni (divadelní záznam)
1967 Panoptikum
1966 Der Heiratsschwindler heiratet (TV film)
1965 Christinas Heimreise (TV film)
Cigalon
Das große Ohr (TV film)
1963 Der Musterknabe
1961 Das Riesenrad
Urfaust (TV film)
1960 Willy, der Privatdetektiv
1958 Liebelei (TV film)
Meine schöne Mama
1957 ...und die Liebe lacht dazu
Tolle Nacht
1956 Das Liebesleben des schönen Franz
Einen Jux will er sich machen (TV film)
1955 Die Heiratsvermittlerin
1954 Rosen-Resli
1953 Die Regimentstochter
Geschiedene Frau, Die
1952 Saison in Salzburg
Schäm' dich, Brigitte!
1951 Schweigende Mund, Der
Verklungenes Wien
1950 Jetzt schlägt's 13
Prämien auf den Tod
Wenn eine Frau liebt
1948 Alles Lüge
1947 Singende Engel
1944 Orient-Express
1940 Herz geht vor Anker
Veselé ženy vídeňské
1939 Dobrodružství pokračuje
Fasching
1938 Kleines Bezirksgericht
1937 Unentschuldigte Stunde
Ústřicová Lily

TV seriály

1996 Zámecký hotel Orth (TV seriál)
1994 Komisař Rex (TV seriál)
Smrt starých dam (S01E04)
1991 Dynastie Straussů (TV seriál)
1990 Wenn das die Nachbarn wüßten (TV seriál)
1985 Der Leihopa (TV seriál)
1980 Die liebe Familie (TV seriál)
1977 Polizeiinspektion 1 (TV seriál)
1976 Kottan ermittelt (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
1969 Der alte Richter (TV seriál)

Host

TV pořady

2007 Willkommen Österreich (TV pořad)
1987 Seitenblicke (TV pořad)
1968 Seniorenklub (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky