foto

Shawn Ryan

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Charlie
Randy
2013 Hot Guys with Guns
2012 Nate and Margaret

TV seriály

2014 Sběratelé kostí (TV seriál)
Mrtvola ve studni (S09E23)
2008 Mentalista (TV seriál)
2007 Na doživotí (TV seriál)
Profesionálky (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2015 Charlie
Randy

TV seriály

2017 Ničemové (TV seriál)
Xtabai (E02)

Režijní filmografie

Filmy

2015 Charlie
Randy

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2018 Timeless (TV seriál)
Chinatown (S02E10)
The General (S02E09)
The Day Reagan Was Shot (S02E08)
další epizody (10)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace