foto

Ikudži Nakamura

  • nar. 21.12.1953 (67 let)
    prefektura Wakajama, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Kasuriko
Kurajami macuri no Ogawa san
Kúbo ibuki
2017 Finální ukrutnost
Sekigahara
2016 Scoop!
Šin Godžira
2015 Engawa Deka 2 (TV film)
Gekidžórei
Kakekomi onna to kakedaši otoko
Nihon no ičiban nagai hi
2014 Bakumacu kókósei
Kikaidâ Reboot
Trick Movie: The Last Stage, The
2013 Engawa Deka (TV film)
Platinum data
2012 Aokigahara
Ukrutnost nade vše
2011 Dóki (TV film)
Hesomori
My Back Pages
Rengó kantai širei čókan: Jamamoto Isoroku
Saisei kjorjú (TV film)
Střih
Tantei wa bar ni iru
2010 O statečné včelce
Riaru onigokko 2
2009 MW
2008 Kachô Shima Kôsaku 2: Honkon no yûwaku (TV film)
Tókjó daikúšú (TV film)
Vrcholek
2007 Hannin ni tsugu
Tengoku wa matte kureru
2006 Breath Less
Mojuru toki: The Excellent Company
Odplata
Zápisník smrti
Zápisník smrti: Poslední jméno
2005 Bókoku no aegis
2004 Han'oči
2003 Icuka 'A' train ni notte
2002 Hi wa mata noboru
Utsutsu
2001 Distance
Koko ni irukoto
Puratonikku sekusu
1986 Koisuru onnatači

TV seriály

2020 Kiwadoi futari: K2 – Ikebukuro-šo keidžika Kanazaki, Kuroki (TV seriál)
Episode 5 (E05)
Tantei: Juri Rintaró (TV seriál)
Episode 1 (E01)
2019 Good Wife (TV seriál)
Kako to no kecubecu (E04)
Kakusareta wana (E03)
Minami teió: Zero (TV seriál)
2018 Sakura no ojakodon (TV seriál)
Nanahaime (S02E07)
2017 Hitoja no toge (TV seriál)
2016 Fragile (TV seriál)
Kera (TV seriál)
2015 Asa ga kita (TV seriál)
2014 55 Sai Kara No Hello Life (TV seriál)
Hirugao (TV seriál)
Inpei Sousa (TV seriál)
Nezumi, Edo o haširu (TV seriál)
TEAM ~Keishicho Tokubetsu Hannin Sosahonbu~ (TV seriál)
Tókjó Sukáretto: keišičó NS-gakari (TV seriál)
2013 Lady Joker (TV seriál)
Nanatsu no Kaigi (TV seriál)
2012 Bunšin (TV seriál)
Irodori himura (TV seriál)
2009 Meitantei no okite (TV seriál)
Rindžó (TV seriál)
2008 Gonzo: Densetsu no Keiji (TV seriál)
Puzzle (TV seriál)
2004 Sukai hai (TV seriál)
Á tantei džimušo (TV seriál)
2003 Bidžo ka jadžú (TV seriál)
2002 Aibó (TV seriál)
2000 Nisennen no Koi (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky