foto

Brianna Goldie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Deadly Secrets by the Lake (TV film)
2016 Sebevražedný oddíl
2015 Manhattan Undying

TV seriály

2020 Vypracovaná: Podle života Madam C. J. Walker (TV seriál)
Děvče podle Walkerové (E03)
2019 Titans (TV seriál)
Aqualad (S02E04)
Killjoys: Vesmírní lovci (TV seriál)
Může za to déšť (S05E02)
2017 Výkupné (TV seriál)
Lovci stínů: Nástroje smrti (TV seriál)
Problém s pamětí (S02E15)
Dark Matter (TV seriál)
Nowhere to Go (S03E13)
2013 Nikita (TV seriál)
Bubble (S04E05)
Pay-Off (S04E04)
Set-Up (S04E03)
další epizody (19)
2012 Nikita (TV seriál)
Sideswipe (S03E06)
2010 Wingin' It (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky