foto

Mirko Grillini

  • nar. 1968
    Bologna, Emilia-Romagna, Itálie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Knuckles
Second Best
2016 Experience the Knowing
The Lucifer Killings
2014 The Suicide Theory
2013 Happy Birthday
Thief
2012 Agent Provocateur
Daddy's Little Girl
The Plan
2011 Dream Cradle
Underbelly Files: Infiltration (TV film)
2010 A 12 Step Program
Girl Clock!
Letopisy Narnie: Plavba Jitřního poutníka
Rain Dance
2009 Broken Road
2008 Vigilante
1993 Oficiální popření (TV film)

TV seriály

2016 Wanted (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 4 (S01E04)
další epizody (5)
2013 Wonderland (TV seriál)
2012 Redfern Now (TV seriál)
Sharehouse (TV seriál)
Straits, The (TV seriál)
2011 Crownies (TV seriál)
Námořní hlídka (TV seriál)
Black Flights (S05E07)
2009 Námořní hlídka (TV seriál)
Catch and Release (S03E01)
2008 Boj o čas (TV seriál)
2007 East West 101 (TV seriál)
1988 Home and Away (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

2017 Lies Never Die
2013 Thief
2012 The Plan

Režijní filmografie

Filmy

2017 Lies Never Die
2012 The Plan

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Lies Never Die

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace