Reklama

Reklama

Daddy's Little Girl

  • USA Daddy's Little Girl
Trailer 1

Obsahy(1)

Derek je rozvedený muž, ktorý nadovšetko miluje svoju jedinú dcéru. Jedného dňa je jej bezvládne telo objavené voľne pohodené na pláži. Polícia konštatuje znásilnenie a následné umučenie na smrť. Keď už sa zdá, že páchateľ zostane nepotrestaný, Derek úplnou náhodou narazí na stopu. Následné dolapenie vraha spúšťa sled udalostí, na ktoré do smrti nezabudne. (*CARNIFEX*)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (75)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Derek je rozvedený muž, ktorý nadovšetko miluje svoju jedinú dcéru. Jedného dňa je jej bezvládne telíčko objavené voľne pohodené na pláži pri mori vo Fishe's Point. Polícia konštatuje znásilnenie a následné umučenie na smrť. Keď už sa zdá, že páchateľ zostane nepotrestaný, narazí Derek úplnou náhodou na stopu. Následné dolapenie vraha spúšťa sled udalostí, na ktoré do "smrti" nezabudne. Prvá polka priemerná dráma. Ale čo prišlo potom, to bol nárez. Revenge na mňa pôsobí rovnako uspokojivo ako keď Barca porazí v El Clasicu Real. Keď je zákon bezmocný, musí prísť iný druh satisfakcie. Komu sa pozdávali snímky ako "Tortured", určite si príde na svoje. Akurát, že tento je, čo sa techniky mučenia týka, originálnejší, a hlavne omnoho krutejší. Miestami to bolelo aj mňa (až som si trhal vlasy). Konečne som po dlhej dobe videl horor čo mal "ku**a" grády! - 80% ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byl docela drsnej pozdrav z Austrálie.Hodně mi to připomínalo film The Tortured,kterej byl ale podle mě o něco slabší.Tohle mě prostě dostalo víc.Rozjíždí se to jako rodinný emocionální drama a končí to jako krvavej torture nářez z kterýho mi nebylo moc dobře.Tohle pochopí každej rodič.Ani se hlavnímu mstiteli nedivím,že se zachoval tak jak se zachoval.Protože já být na jeho místě (a někdo by mi unesl dceru a následně ji zabil) zachoval bych se úplně stejně.Už se mi dlouho nestalo aby mi z nějakýho filmu běhal doslova mráz po celým těle.Nesouhlasím tady z některými komentáři,že film byl zdlouhavej a pomalu se rozjížděl.Tohle bylo totiž nutný "zlo".Čím víc vím o postavách tím víc s nima soucítím,což je logický.Kdyby se šlo hned na věc určitě by to nemělo stejnej efekt.Za druhé nesouhlasím z komentáři typu,že herci byli špatní.Za sebe musím říct,že obsazení 6ileté dcery i role otce bylo vybráno bezchybně.Otec pro mě svoji roli zahrál reálně a opravdu jsem s ním soucítil.Pravdou je že ostatní herci byli spíš průměrní,ale o to tu přece nejde.Pro mě jako otce byl tenhle snímek hodně silnej co se týče emocí.A ač mám rád krev a mučení(samozřejmě ve filmu) tak pro mě byla drsnější ta první část snímku bez mučení.Což je zhruba do 50 minuty.Samotný mučení je hodně krvavý a hlavně detailní,takže i milovníci gore(což jsem i já) si přijdou na svý.Jediným mínusem filmu byla identita vraha,kterou jsem vytušil po pár minutách.PS.Nechápu lidi co můžou dát odpad viz.třeba LIVINGDEAD to mi fakt hlava nebere ()

Reklama

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Celý film ve víceméně jedno velké béčko, ve kterém celá první polovina je vlastně jen nudná vata, která spolu s nijak dobrými herci a béčkovou kamerou do filmu diváka až tak neláká, ale jakmile dojde na pomstu a následné mučení, tak je teda na co se dívat. Hodinu trvající gore je výživné, brutální, nápadité (ostnatý drát do prdele, lámač kolene..) a celkově se na něj moc dobře kouká, což dělá z filmu solidní přírustek do torture subžánru. Nicméně z mého pohledu jsou tyhle filmy takové splachovací – na jedno podívání svým vizuálním obsahem určitě zabaví, ale že bych si na něj s radostí v budoucnu vzpomněl, to asi ne. Žánrově lepší nadprůměr, z hlediska filmové kvality už jen průměr. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Tedy co původně vypadá jako tuctové mírně vypjaté australské rodinné drama s nesympatickými postavami, se zvrtne v maximální tragédii. 6ti letá dcerka rozvedených rodičů je v noci unesena a neznámým pedofilním sadistou mučena, znásilněna a zavražděna. Neznámý vrah se pro otce nestane po jisté době tolik neznámým a fotřík se přichystá na pomstu. Od druhé poloviny filmu sledujeme pomstu otce na vrahovi jeho dcerky, která dosahuje těch nejextrémnějších hranic !! Vrah je mučen 6 dní těmi nejšílenějšími způsoby, divák sleduje ty nejsadističtější možné praktiky s prostřihy na krásné vzpomínky otce na svoji dceru. Film nabírá obrátky čím dál víc, krev teče proudem, hudba hraje hlasitěji, řev je čím dál hlasitější ... Dost často toto píšu, ale tentokrát je to pravda na 100% ... Tak intenzivní "TORTURE" masakr jsem neviděl ani nepamatuju, jeden z nejsadističtějších filmů co jsem za poslední rok viděl ... Pomsta je sladká ... ?????? ... šest VELKÝCH OTAZNÍKů ... Neskutečně bombastickej torture revenge flick ... ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

V souboji s "The Tortured" a "7 Days" vychází jeho australský bratříček jako jasný vítěz. A to i přes tu počáteční roztahanost, připomínající pověstné ticho před bouří (v tomhle případě spíš před orkánem), v níž si tvůrci připravují pevnou půdu pod nohama. Protože v momentě, kdy se zhrzený tatík dozví skutečnou identitu vraha jeho dcerky, nastává v jeho sklepení nefalšovaná tortura. Pro nepřipravené diváky to může být docela peklo, jelikož i mně se dlouho nestalo, aby mě nějaké explicitní násilí zvedlo z gauče. Ale stalo se. Hlavní hrdina si totiž mučení své oběti neskutečně užívá, a divák mu prostě fandí. Tuším, že zdejší drcení kolena a trhání zubů si budu živě pamatovat ještě nějakou dobu. Jop, je to síla. ()

Reklama

Reklama