foto

Minttu Mustakallio

  • nar. 23.7.1973 (47 let)
    Ylivieska, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Varasto 2
2017 Yösyöttö
2016 Risto Räppääjä ja yöhaukka
2015 Orkesteri: The Everlast (TV film)
Risto Räppääjä ja Sevillan saituri
Tábor pro dospělé
2014 Ricky Rapper 4: Námluvy
2012 Musta Joulu
2011 Varasto
2010 Jos rakastat
2008 Sobík Niko
2007 Ganes
Non Profit
Práce pro chlapa
Sooloilua
2006 Král telenovely
2004 Tuliaisia (studentský film)
Výrobna dospělých
2002 Rakkaus on aarre
1998 Liian paksu perhoseksi (TV film)
1996 Tie naisen sydämeen

TV seriály

2020 Doma (Finsko) (TV seriál)
Neudělat chybu! (E02)
2019 Kellot soi (TV seriál)
Kevätjuhla (E10)
Arviointi (E09)
De Lux School (E08)
další epizody (10)
2016 Ex-Onnelliset (TV seriál)
AAA-kuppi (S01E10)
Heroes of the Baltic Sea (TV seriál)
Kaksintaistelu (E05)
Sodanjulistus (E04)
Mestaus (E03)
další epizody (5)
Joulukalenteri: Jäätävä seikkailu (TV seriál)
2014 Klikkaa mua (TV seriál)
Jaana (S02E12)
Tuuli (S02E11)
Julia ja Julianna (S02E10)
další epizody (12)
2013 #lovemilla (TV seriál)
2011 Klikkaa mua (TV seriál)
Juha (S01E12)
Ilkka (S01E11)
Ari (S01E10)
další epizody (12)
2008 Ylikävely (TV seriál)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2006 Rikospoliisi ei laula (TV seriál)
Mykkä todistaja (E05)
2004 Käenpesä (TV seriál)
Sairaskertomuksia (TV seriál)
2002 Yhteinen huone (TV seriál)
2000 Pesärikko (TV seriál)
Merkki päällä (E03)
Kotipesä (E02)
Viistotaival (E01)
1999 Pieni Pala Jumalaa (TV seriál)
1995 Samppanjaa ja vaahtokarkkeja (TV seriál)
1993 Metsolat (TV seriál)

Dokumentární

2011 Näin tehtiin Varasto (TV film)
2009 Neil Hardwick - aina marginaalissa (TV film)

Divadelní záznam

2001 Kun eurojentalolla tanssittiin (divadelní záznam)

Host

TV pořady

2020 Suurmestari (TV pořad)
2018 Gaala (TV pořad)
Hyvät katsojat (TV pořad)
Jussi Gaala 2018 (TV pořad)
2016 Jussi Gaala 2016 (TV pořad)
2015 Jussi Gaala 2015 (TV pořad)
Nenäpäivä-show 2015 (TV pořad)
2014 Tuubi (TV pořad)
Vino Show (TV pořad)
2013 Suorana: Kortesmäki (TV pořad)
2012 Hyvät ja huonot uutiset (TV pořad)
Mitä tuli tehtyä (TV pořad)
2011 Korkojen kera (TV pořad)
2010 Vedetään hatusta (TV pořad)
2009 Puoli seitsemän (TV pořad)
2008 Hymy Pyllyyn! (TV pořad)
Popkult (TV pořad)
2006 Jussi Gaala 2006 (TV pořad)
2004 Arto Nyberg (TV pořad)
Suoraa huutoa! (TV pořad)
2003 4Pop (TV pořad)
2002 Hyppönen Enbuske Experience (TV pořad)
1999 Ugrilampaat (TV pořad)

Scenáristická filmografie

TV pořady

1999 Ugrilampaat (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky