foto

Robert Quinn

  • nar. 27.2.1970 (50 let)
    Irsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2007 Cré na Cille
2003 Mrtvá těla

TV seriály

2019 The Bay (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
2018 Na straně zákona (TV seriál)
Epizoda 2 (S03E02)
Endeavour (TV seriál)
Barvy (S05E04)
2017 Na straně zákona (TV seriál)
Epizoda 7 (S02E07)
Epizoda 6 (S02E06)
2016 Home Fires (TV seriál)
Episode 3 (S02E03)
Episode 2 (S02E02)
Episode 1 (S02E01)
Inspektor Banks (TV seriál)
Shořet v každé kapce krve - 2. část (S05E02)
Shořet v každé kapce krve - 1. část (S05E01)
2015 Home Fires (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
Jekyll a Hyde (TV seriál)
Upírka (E08)
Black Dog (E05)
2014 Smrt v ráji (TV seriál)
The Early Bird (S03E06)
Political Suicide (S03E05)
2013 Damo and Ivor (TV seriál)
2011 Pravěk útočí (TV seriál)
Der Prototyp (S05E04)
In der guten alten Zeit (S05E03)
Das Boot (S05E02)
další epizody (4)
2009 Roy (TV seriál)
Rásaí na Gaillimhe (TV seriál)
2003 The Clinic (TV seriál)
1995 Hollyoaks (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2007 Cré na Cille

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky