foto

Jassa Ahluwalia

  • nar. 12.3.1990 (29 let)
    Coventry, West Midlands, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Neživí (studentský film)
Školní nářez
2016 Ghosted
2015 Dračí srdce 3: Čarodějova kletba
The Rezort
2014 Son of God
2013 The Whale (TV film)
2011 My Angel
Resistance

TV seriály

2018 Unforgotten (TV seriál)
Episode 1 (S03E01)
2017 Unforgotten (TV seriál)
Episode 5 (S02E05)
Episode 4 (S02E04)
Episode 1 (S02E01)
2016 Peaky Blinders – Gangy z Birminghamu (TV seriál)
Epizoda 5 (S03E05)
Epizoda 4 (S03E04)
2015 Unforgotten (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
2014 Legenda (TV seriál)
2013 Bible (TV seriál)
2012 Ripper Street (TV seriál)
Some Girls (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

2018 Heart's Ease
2014 50 Kisses

Režijní filmografie

Filmy

2018 Heart's Ease

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Heart's Ease

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace