foto

Pascal Casanova

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Esa z pralesa
Rodin
2016 Balerína
2014 Mumíci na riviéře
Případ SK1
2011 Les As de la jungle - Opération banquise (TV film)
2002 Počkám na další
1995 Impossible Monsieur Papa, L' (TV film)

TV seriály

2017 Demain nous appartient (TV seriál)
Quand je serai grande... Je te tuerai (TV seriál)
2014 Résistance (TV seriál)
Episode 2 (E02)
2011 Les As de la Jungle En Direct (TV seriál)
2010 Malý princ (TV seriál)
2009 Un Village français (TV seriál)
2008 Iron Man: Obrněná dobrodružství (TV seriál)
2006 Fantastic Four (TV seriál)
2005 Skyland (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace