foto

Pascal Casanova

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Esa z pralesa
Rodin
2016 Balerína
2014 Mumínci na riviéře
Případ SK1
2011 Esa z pralesa: Dobytí jižního pólu (TV film)
2002 Počkám na další
1995 Impossible Monsieur Papa, L' (TV film)

TV seriály

2018 Nox (TV seriál)
2017 Demain nous appartient (TV seriál)
Episode 45 (S01E45)
Episode 34 (S01E34)
Episode 31 (S01E31)
další epizody (17)
Quand je serai grande... Je te tuerai (TV seriál)
2016 Alex Hugo (TV seriál)
La Dame blanche (S02E02)
2014 Résistance (TV seriál)
Episode 2 (E02)
2012 Vesnice ve Francii (TV seriál)
Hranice (S04E12)
Past (S04E11)
Mise (S04E05)
další epizody (7)
2011 Les As de la Jungle En Direct (TV seriál)
2010 Malý princ (TV seriál)
2008 Iron Man: Obrněná dobrodružství (TV seriál)
2006 Fantastic Four (TV seriál)
2005 Skyland (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace