Reklama

Reklama

Balerína

  • Francie Ballerina (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Film vypráví příběh Félicie, mladé osiřelé dívky, jejíž největší vášní je tanec. S pomocí svého nejlepšího přítele Victora se jí podaří uprchnout ze sirotčince a vydat se na dlouhou cestu do Paříže, kde na ni čeká mnoho nelehkých úkolů a zajímavých setkání. Zábavný a dojemný film o přátelství, sebedůvěře a rodinných poutech. (Freeman Ent.)

(více)

Videa (10)

Trailer 3

Recenze (108)

Maniik88 

všechny recenze uživatele

Príjemné prekvapenie od Frantíkov. Keď si to pustíte s vašou dcérkou, určite neprehlúpnete. Bude sa to páčiť vám, bude sa to veľmi páčiť malej copani. Paríž, Eiffel, balet..to najlepšie čo frantíci majú poskladajú do slušného príbehu s peknými postavami. Vadil mi len nezmiselný koniec s kladivom a pobehovaním po veži. Inak spokojnosť. ()

marhoul 

všechny recenze uživatele

Animák, který se mi moc líbí, škoda, že ve druhé části lehce ztrácí dech. Je to tím, že je zbytečně dlouhý. Mít to o deset minut méně, zkrátit lapálie se záporáky, které jsou vcelku ubíjející, mělo by to lepší švih a já dám plný počet. Krásná animace, hudba, příběh, vtipné, poučné i hezky nadabované. ()

Reklama

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Animák ktorý ma príbehom ani témou nezaujal. Klasická šablóna chudobného dievčaťa ktoré sa vypracuje na vrchol. Pre dievčatká ktoré sú v období pobláznenia baletom (s takým jedným som to čírou náhodou pozeral) je to vrchol kinematografie... Ja som to pretrpel ona pretancovala, no aj horšie som už zvládol. ()

Pierre 

všechny recenze uživatele

Škoda, horší animace, tuctového současného popíku (v příběhu z 19.století!!!) a nevěrohodných změn charakterů některých postav.  Od animáku pro děti bych přeci jen čekal trochu hlubší psychologii a sondu do nitra postav. Jinak celkem pěkné. Milý, neškodný animák bez násilí a s příběhem. To už dneska přece jenom není standard. ()

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Kouzelná pohádka o malé dívence Félicii, která celým svým srdcem touží stát se baletkou. Za vytrvalé podpory Victora, vynálezce a kamaráda do každého počasí, a díky pomoci Odette se dostane do taneční školy v Paříži a zúčastní se konkurzu, kde je každý den o jednu tanečnici méně. A právě její upřímná taneční vášeň spolu s poctivou přípravou - "Vyskoč, zazvoň a při dopadu nesmíš rozstříkat vodu." - z ní udělají jedinečnou balerínu. Příjemné a pohodové pokoukání s milým hudebním podmazem. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (9)

  • Režiséri filmu Eric Summer a Éric Warin zvolili pri nakrúcaní technológiu "motion capture", ktorá vyžaduje náročnú spoluprácu tzv. predhercov. Predlohou im boli skutoční parížski baleťáci. Ich pohyby boli snímané rovno do počítača, kde sa následne premenili do 3D podoby. (classic)
  • První taneční scénou v Národní pařížské opeře je P. I. Čajkovského „Labutí jezero“. Následně se zkouší klasický vánoční příběh „Louskáček“ stejného skladatele. (noelcoward73)

Reklama

Reklama