foto

Piotr Wojtowicz

  • nar. 23.1.1958 (62 let)
    Toruń, Województwo kujawsko-pomorskie, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2020 Duet, czyli recepta na miłość (TV film)
Powołanie (TV film)
2019 Jednocześnie (TV film)
W małym dworku (TV film)
Znaki (TV film)
2018 Lato (TV film)
2012 Sztos 2
2010 Růžička
2007 Jutro idziemy do kina (TV film)
2006 Kto nigdy nie żył...
2004 Królowa chmur (TV film)
2002 Sfora: Bez litości
Teorie relativity
2001 A csodálatos mandarin
Tam i z powrotem
2000 Poslední mise
Prymas - Trzy lata z tysiąca
Purimový zázrak (TV film)
1999 Córy szczęścia
1997 Duše zpívá
Sztos
1996 Autoportret z kochanką
Niepisane prawa z cyklu opowieści weekendowe (TV film)
1994 Falešný hráč
1990 Polepšovna

TV seriály

2020 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Śmierć na raty (S24E12)
Klątwa (S24E11)
Certyfikat (S24E10)
další epizody (4)
2019 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Mistyfikacja (S22E12)
Problemy małżeńskie (S22E11)
Chrzestny (S22E10)
další epizody (20)
2018 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Zły los (S20E08)
Zabójczy instynkt (S20E07)
Cytryny (S20E06)
další epizody (13)
2017 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Dobry mąż (S18E06)
Randka (S18E05)
Pasja (S18E04)
další epizody (18)
2016 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Gang (S16E06)
Kometa (S16E05)
Antyk (S16E04)
další epizody (6)
2015 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Geniusz (S14E06)
Poza światem (S14E05)
Amfetamina (S14E04)
další epizody (13)
2013 2XL (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
další epizody (13)
2012 Galeria (TV seriál)
2011 Rezydencja (TV seriál)
2010 Apetyt na życie (TV seriál)
2009 Tancerze (TV seriál)
A co z wakacjami? (S02E12)
Droga nad morze (S02E11)
Wszystko albo nic (S02E10)
další epizody (10)
2008 Czas honoru (TV seriál)
Władek (S01E13)
Za murem (S01E12)
Szanowny pan Gestapo (S01E11)
další epizody (13)
Kryminalni (TV seriál)
Spokojna przystań (S08E03)
Pokuta (S08E02)
Złodziej tożsamości (S08E01)
2007 Regina (TV seriál)
Twarzą w twarz (TV seriál)
Episode 12 (S01E12)
Kryminalni (TV seriál)
Dziewczyna z okładki (S07E04)
Białe tango (S07E03)
Klucze (S07E02)
další epizody (9)
2006 Kryminalni (TV seriál)
Obietnica (S05E09)
Egzamin (S05E06)
Świadek (S05E05)
další epizody (11)
2005 Kryminalni (TV seriál)
Polowanie (S02E13)
Łowcy dusz (S02E12)
Egzekucja (S02E11)
další epizody (10)
2004 Kryminalni (TV seriál)
Sponsor (S01E10)
Gdzie jest Maciek (S01E09)
Śmierć za śmierć (S01E08)
další epizody (10)
2003 Na dobre i na złe (TV seriál)
Złote gody (S05E32)
Niebezpieczny jadłospis (S05E31)
Krępujące dolegliwości (S05E30)
2002 Na dobre i na złe (TV seriál)
Sercowe rozterki (S04E03)
Niebezpieczna fascynacja (S04E02)
Cena zdrowia (S04E01)
1995 Ekstradycja (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2004 Królowa chmur (TV film)
1992 Dotek ruky

Režijní filmografie

Filmy

1995 Eskapada (TV film)

TV seriály

2013 2XL (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
Episode 9 (E09)

Kostymérská filmografie

TV seriály

2010 Sprawiedliwi (TV seriál)
Ten ratuje cały świat (E07)
Wirtuoz (E06)
Mury (E05)
další epizody (7)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky