foto

Armen Džigarchanjan

  • nar. 3.10.1935 (84 let)
    Jerevan, Arménie, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 11:41
Lola zhivaya kartoshka
Posledniy chelovek iz Atlantidy
2016 Teli i Toli
2015 Duše špióna
Savva: Srdce bojovníka
2014 Домик в сердце
2013 12 měsíců
2012 Ljubov v SSSR
2011 Zolotaja rybka v gorodě N
2010 Kraj
Ošklivé káčátko
2009 Akhtamar
Ten štastlivec
2008 Isčeznuvšaja imperija
Přízrak
Reportery
Samyj lučšij film
2007 Jarik (TV film)
Rud i Sem
2006 Tri muškeťora
2005 Něčajannaja radosť (TV film)
2004 32-e děkabrja (TV film)
1998 Natasa
Мер баке - 2
1997 Bědnaja Saša
Děti ponědělnika
Tajna Marčello
Šizofrenija
1996 Bělyj prazdnik
Don Kichot vozvratščajetsja
Revizor
Vozvraščenije Broněnosca
Čára života
1995 Americká dcera
Moskovskije kanikuly
Širli-Myrli
1994 Isčeznovenije
Koroli Rossijkogo syska: Ubijstva Buturlina
Neskolko ljubovnych istorij
Nokťurn dlja barabana i motocikla
Prostodušnyj
Streljajuščije angely
Verjin kayan
Volšebnik Izumrudnogo goroda
1993 Alfons
Moi Ivan, toi Abraham
Pistolet s glušitělem
Rycar Kennet
Sny
Ubijca
1992 Bělyj korol, krasnaja koroleva
Běsy
Help Me (Paren po vyzovu)
Igra vserjoz
Katka i Šiz
Kazino
Na Děribasovské je krásně aneb Na Brighton Beach zase prší
Richard lvinoje Serdce
Snajper
V poiskakh zolotogo fallosa
Vostočnyj roman
Čjornyj kvadrat
1991 Agenty KGB tože vljubljajutsja
Atentát na cara
Au! Ograblenie poezda
Dětstvo Ťomy (TV film)
Gangstery v okeane
Govoryashchaya obezyana
Ispanskaja aktrisa dlja russkogo ministra
Паспорт
1990 ...Po prozvišču 'Zver'
Anekdoty
Licom k stěně
Sdělano v SSSR
Sto dněj do prikaza
Šapka
Динозавры ХХ-го века
Серый волк энд Красная шапочка
1989 Kňaz Udača Andrejevič
Město Zero
Ruanskaja děva po prozvišču Pyška (TV film)
Биндюжник и король
Две стрелы. Детектив каменного века
1988 Světlaja ličnosť
Тайна золотого брегета
1987 Menavor enkuzeni
Raz na raz ně prichoditsja
Uchazeč
1986 Gerakl u admeta
Krik delfina
Litsom k litsu
Nástupca (TV film)
Otar khagher
Tajemství madam Wong
Za javnym preimuščestvom
Банкет
1985 Váš oddaný...
1984 Břeh
Skazki starogo volšebnika (TV film)
1983 Retsept yeyo molodosti
Troe na shosse
Zeljonyj furgon (TV film)
Али-Баба и сорок разбойников (TV film)
Расставания
Я готов принять вызов
1982 Gikor
Někde pláče žluva
Svidanije s molodosťju
1981 Teherán 43
Žil-byl pjos
Куда исчез Фоменко? (TV film)
1980 Dulsiněja Tobosskaja (TV film)
Koněj na perepravě ně měňajut
Legenda o skomorokhe
Poljot načinajetsja s zemli (TV film)
Rafferty (TV film)
1979 Babuškin vnuk
Živitě dolgo
1978 Arevik (TV film)
Hvězda naděje
Jaroslavna: Královna Francie
Koroli i kapusta
Lásko moje, smutku můj
Sobaka na seně (TV film)
1977 Sluneční úder
1976 Rudin
1975 Harsnatsun hyusisits (TV film)
Když přichází září
Nejdražší zlato světa
Odinnadcať naděžd
Ozvěna minulosti
Příběh o prosté věci (TV film)
Vkus khalvy
Vzduchoplavec
Zdravstvujtě, ja vaša ťoťa! (TV film)
1974 Oseň
Prémie
Život v boji
Океан
1973 Cement (TV film)
Mužčiny
Staryje stěny
Za čas do rassvěta (TV film)
Здесь наш дом
И тогда я сказал – нет...
1972 Perevod s angliyskogo (TV film)
Rallye Modrý průsmyk
Sveaborg (TV film)
Čelověk na svojom městě
Круг
Четвёртый
1971 Koněc Ljubavinych
Novomanželé
Pojezd v dalekij avgust
Rasskaži mně o sebje
Корона Российской Империи, или Снова Неуловимые
1970 Bílý výbuch
Mimořádný komisař
Čajka
Расплата
1969 Echo daljokich sněgov
1968 Aprum er mi mard
Tajný úkol
Журавушка
Каратель
1967 Operatsiya Trest (TV film)
Trojúhelník
1966 Haló, to jsem já
1962 Dvenadcať sputnikov
Qayler (TV film)
1960 Ovral

TV seriály

2014 Poslednij janyčar (TV seriál)
Rasplata (TV seriál)
2011 Zemskij doktor. Prodolženie (TV seriál)
Zemskij doktor. Žizň zanovo (TV seriál)
2006 Kto v dome chozjain? (TV seriál)
2005 Kazus Kukockogo (TV seriál)
Zvězda epochi (TV seriál)
2004 Kavalery morskoj Zvězdy (TV seriál)
Legenda o Tampuke (TV seriál)
Moja bolšaja armjanskaja svadba (TV seriál)
Moja prekrasnaja ňaňa (TV seriál)
2003 Banditskij Pětěrburg (TV seriál)
Episode 6 (S04E06)
Episode 4 (S04E04)
Episode 3 (S04E03)
2000 Banditskij Pětěrburg (TV seriál)
Episode 5 (S02E05)
Episode 4 (S02E04)
Episode 2 (S02E02)
další epizody (4)
1996 Koroleva Margo (TV seriál)
1994 Anekdotiada, ili istorija Oděssy v anekdotach (TV seriál)
1993 Raskol (TV seriál)
1988 Žizň Klima Samgina (TV seriál)
1982 Jediná láska (TV seriál)
Профессия - следователь (TV seriál)
1979 Místo akce neměnit! (TV seriál)
1972 Sledstvije vedut Znatoki (TV seriál)
Šantaž (E06)
1967 Štrichi k portretu (TV seriál)

Dokumentární

2015 Innokentij Smoktunovskij. Proročestvo pro genija

Host

TV pořady

1980 Benefis Taťjany Doroninoj (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky