foto

Armen Džigarchanjan

  • nar. 3.10.1935 (83 let)
    Jerevan, Arménie, Sovětský svaz
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 11:41
2016 Teli i Toli
2015 Duše špióna
Savva: Srdce bojovníka
2014 Domik v serdce
2013 12 měsíců
2012 Ljubov v SSSR
2011 Zolotaja rybka v gorodě N
2010 Kraj
Ošklivé káčátko
2009 Achtamar
Ten štastlivec
2008 Isčeznuvšaja imperija
Přízrak
Reportery
Samyj lučšij film
2007 Jarik (TV film)
Rud i Sem
2006 Tri muškeťora
2005 Něčajannaja radosť (TV film)
2004 32-e děkabrja (TV film)
1998 Mer bake 2
Natasa
1997 Bědnaja Saša
Děti ponědělnika
Tajna Marčello
Šizofrenija
1996 Bělyj prazdnik
Don Kichot vozvratščajetsja
Revizor
Vozvraščenije Broněnosca
Čára života
1995 Americká dcera
Moskovskije kanikuly
Širli-Myrli
1994 Isčeznovenije
Koroli Rossijkogo syska: Ubijstva Buturlina
Neskolko ljubovnych istorij
Nokťurn dlja barabana i motocikla
Prostodušnyj
Streljajuščije angely
Verjin kayan
Volšebnik Izumrudnogo goroda
1993 Alfons
Pistolet s glušitělem
Rycar Kennet
Sny
Ubijca
Я - Иван, ты - Абрам
1992 Bělyj korol, krasnaja koroleva
Běsy
Help Me (Paren po vyzovu)
Igra vserjoz
Katka i Šiz
Kazino
Na Děribasovské je krásně aneb Na Brighton Beach zase prší
Richard lvinoje Serdce
V poiskakh zolotogo fallosa
Vostočnyj roman
Čjornyj kvadrat
Снайпер
1991 Agenty KGB tože vljubljajutsja
Atentát na cara
Au! Ograblenije pojezda
Dětstvo Ťomy (TV film)
Gangstery v okeane
Govorjaščaja obezjana
Ispanskaja aktrisa dlja russkogo ministra
Pasport
1990 ...Po prozvišču 'Zver'
Anekdoty
Dinozavry XX věka
Licom k stěně
Sdělano v SSSR
Serij volk & Krasnaja Šapočka
Sto dněj do prikaza
Šapka
1989 Bindjužnik i korol
Dve strely. Detektiv kamennogo věka
Kňaz Udača Andrejevič
Město Zero
Ruanskaja děva po prozvišču Pyška (TV film)
1988 Světlaja ličnosť
Tajna zolotogo bregeta
1987 Menavor enkuzeni
Raz na raz ně prichoditsja
Uchazeč
1986 Banket
Gerakl u admeta
Krik delfina
Licom k licu
Nástupca (TV film)
Otar khagher
Tajemství madam Wong
Za javnym preimuščestvom
1985 Váš oddaný...
1984 Břeh
Skazki starogo volšebnika (TV film)
1983 Ali Baba i sorok razbojnikov (TV film)
Ja gotov priňať vyzov
Rasstavanija
Recept jejo molodosti
Troje na šosse
Zeljonyj furgon (TV film)
1982 Gikor
Někde pláče žluva
Svidanije s molodosťju
1981 Kuda isčez Fomenko? (TV film)
O psu Dobrákovi
Teherán 43
1980 Dulsiněja Tobosskaja (TV film)
Legenda o skomorokhe
Lidé sem přijdou žít
Rafferty (TV film)
Полёт начинается с земли (TV film)
1979 Babiččin vnuk
Živitě dolgo
1978 Arevik (TV film)
Hvězda naděje
Jaroslavna: Královna Francie
Koroli i kapusta
Lásko moje, smutku můj
Sobaka na seně (TV film)
1977 Sluneční úder
1976 Rudin
1975 Když přichází září
Nejdražší zlato světa
Něvěsta s Severa (TV film)
Odinnadcať naděžd
Ozvěna minulosti
Rasskaz o prostoy veshchi (TV film)
Vkus chalvy
Vzduchoplavec
Zdravstvujtě, ja vaša ťoťa! (TV film)
1974 Okean
Oseň
Prémie
Život v boji
1973 Cement (TV film)
I togda ja skazal - nět...
Mužčiny
Staryje stěny
Za čas do rassvěta (TV film)
Zděs naš dom
1972 Krug
Pěrevod s anglijskogo (TV film)
Rallye Modrý průsmyk
Sveaborg (TV film)
Čelověk na svojom městě
Četvjortyj
Šantaž (TV film)
1971 Koněc Ljubavinych
Korona Rossijskoj imperii, ili Snova něulovimje
Novomanželé
Pojezd v dalekij avgust
Rasskaži mně o sebje
1970 Bílý výbuch
Mimořádný komisař
Rasplata
Čajka
1969 Echo daljokich sněgov
1968 Aprum er mi mard
Karatel
Tajný úkol
Žuravuška
1967 Operacija Trest (TV film)
Trojúhelník
1966 Haló, to jsem já
1962 Dvenadtsat sputnikov
Qayler (TV film)
1960 Ovral

TV seriály

2014 Poslednij janyčar (TV seriál)
Rasplata (TV seriál)
2011 Zemskij doktor. Prodolženie (TV seriál)
Zemskij doktor. Žizň zanovo (TV seriál)
2006 Kto v dome chozjain? (TV seriál)
2005 Zvězda epochi (TV seriál)
2004 Kavalery morskoj Zvězdy (TV seriál)
Legenda o Tampuke (TV seriál)
Moja bolšaja armjanskaja svadba (TV seriál)
Moja prekrasnaja ňaňa (TV seriál)
2003 Banditskij Pětěrburg (TV seriál)
Episode 6 (S04E06)
Episode 4 (S04E04)
Episode 3 (S04E03)
2000 Banditskij Pětěrburg (TV seriál)
Episode 5 (S02E05)
Episode 4 (S02E04)
Episode 2 (S02E02)
další epizody (4)
1996 Koroleva Margo (TV seriál)
1994 Anekdotiada, ili istorija Oděssy v anekdotach (TV seriál)
1993 Raskol (TV seriál)
1988 Žizň Klima Samgina (TV seriál)
1982 Jediná láska (TV seriál)
Professija - sledovatěl (TV seriál)
1979 Místo akce neměnit! (TV seriál)
1967 Štrichi k portretu (TV seriál)

Dokumentární

2015 Innokentij Smoktunovskij. Proročestvo pro genija

TV pořady

1980 Benefis Taťjany Doroninoj (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace