foto

Maciej Pawliński

  • nar. 14.8.1978 (42 let)
    Warszawa, Województwo mazowieckie, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2021 Broad Peak
2020 Erotica 2022
Polot
2016 Vzpomínka na léto
2015 Żyć nie umierać
2012 Big Love
Láska
2011 Konfident
2010 Essential Killing
2007 Ballada o Piotrowskim
Několik prostých slov
2005 Óda na radost

TV seriály

2021 Blondynka (TV seriál)
Ogon krowy (S09E09)
Chwila prawdy (S09E07)
Prawie... (S09E05)
další epizody (6)
2020 Temné lesy (TV seriál)
Dlouhá cesta domů (E06)
Tvoje sestra je mrtvá (E05)
Co oči nevidí (E04)
další epizody (6)
Blondynka (TV seriál)
Zdrada (S08E02)
2019 Blondynka (TV seriál)
Kobieta roku (S08E01)
Spiski (S07E10)
Bracia mniejsi (S07E09)
další epizody (5)
2018 Nelegální (TV seriál)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
další epizody (5)
Blondynka (TV seriál)
Pomyłka? (S07E04)
Nie chodzi o mnie (S07E03)
Kapitan (S07E02)
další epizody (6)
2017 Ultrafialoví (TV seriál)
#hycel (S01E09)
#confession (S01E06)
#ladyofthelake (S01E01)
2016 O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 6 (S04E06)
Episode 5 (S04E05)
Blondynka (TV seriál)
Żyć swoim życiem (S04E13)
Bomba z opóźnionym zapłonem (S04E12)
Ujawnione tajemnice (S04E11)
další epizody (9)
2015 Pakt (TV seriál)
O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 1 (S03E01)
Episode 13 (S02E13)
Episode 12 (S02E12)
další epizody (9)
Blondynka (TV seriál)
Każdemu kiedyś zagra orkiestra (S04E04)
Sokół w klatce (S04E03)
Nocne rozmowy (S04E02)
další epizody (4)
2014 O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 13 (S01E13)
Episode 12 (S01E12)
Episode 11 (S01E11)
další epizody (13)
Sama słodycz (TV seriál)
Episode 9 (E09)
Blondynka (TV seriál)
Co my o sobie wiemy? (S03E13)
Porwanie (S03E12)
Każdy ma swój krzyż (S03E11)
další epizody (13)
2013 Komisarz Alex (TV seriál)
Krwistoczerwone róże (S03E13)
Miasto w strachu (S03E11)
Diagnoza: Morderstwo (S03E09)
další epizody (7)
Terapie (Polsko) (TV seriál)
Epizoda 35 (S03E35)
Epizoda 33 (S03E33)
Epizoda 31 (S03E31)
další epizody (18)
Blondynka (TV seriál)
Coś się kończy, coś się zaczyna (S02E13)
Najważniejszy jest finał (S02E12)
Mężczyzna jest jak pitbull (S02E11)
další epizody (13)
2012 Terapie (Polsko) (TV seriál)
Epizoda 35 (S02E35)
Epizoda 34 (S02E34)
Epizoda 33 (S02E33)
další epizody (32)
2011 Instynkt (TV seriál)
Oster (E13)
Hycel (E12)
Dobrodziej (E11)
další epizody (13)
1920. Wojna i miłość (TV seriál)
Biały fortepian (E13)
Do broni (E09)
Odwrót (E08)
další epizody (7)
2010 Blondynka (TV seriál)
Szczęście na raty (S01E12)
Przyjaciółki są jak bimber (S01E11)
Narzeczona samobójcy (S01E06)
další epizody (5)
2009 Londyńczycy (TV seriál)
Episode 15 (S02E15)
Episode 12 (S02E12)
Episode 10 (S02E10)
další epizody (8)
2008 Hotel pod żyrafą i nosorożcem (TV seriál)
Szkoła (E13)
Konkurs piękności (E12)
Perła (E11)
další epizody (13)
Londyńczycy (TV seriál)
Episode 13 (S01E13)
Episode 12 (S01E12)
Episode 11 (S01E11)
další epizody (13)
2007 Twarzą w twarz (TV seriál)
Episode 4 (S01E04)
Episode 2 (S01E02)
2005 Codzienna 2 m. 3 (TV seriál)
2004 Całkiem nowe lata miodowe (TV seriál)
Narodziny (E17)
Pret a porter (E16)
Swaty (E15)
další epizody (17)
Kryminalni (TV seriál)
1999 Na dobre i na złe (TV seriál)

Dokumentární

2017 Za hranicemi možností
2014 Pocztówki z republiki absurdu

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky