foto

Susan Stahnke

  • nar. 7.9.1967 (52 let)
    Hameln, Niedersachsen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Gorjačije novosti
2005 Ben - Nichts ist wie es scheint
2003 Detonátor

TV seriály

2001 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Folly (S02E17)
2000 Fabrixx (TV seriál)
1997 Hinter Gittern - Der Frauenknast (TV seriál)
1996 Kobra 11 (TV seriál)
1995 Inspektor Balko (TV seriál)

Host

TV pořady

2006 Das perfekte Profi Dinner - Spitzenköche unter sich (TV pořad)
2004 Ich bin ein Star, holt mich hier raus! (TV pořad)
2003 Die 10… (TV pořad)
1999 TV total (TV pořad)
1998 Die Johannes B. Kerner Show (TV pořad)
1952 Tagesschau (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky