foto

Patrick Kodjo Topou

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Grand départ
2012 La Cité Rose
Nepoužitelní
2011 Trois filles en cavale (TV film)
2008 Helium
2006 Exes
2004 Fahrenheit
2003 Únik
2002 La cuirasse
Vu à la télé (TV film)
2000 Détour, Le (TV film)
Fuck Me
Les marchands de sable
On fait comme on a dit

TV seriály

2016 Zvláštní jednotka (TV seriál)
Ma part d'enfer (S04E02)
A l'ancienne (S04E01)
2015 La Théorie des Balls (TV seriál)
2012 Les Opérateurs (TV seriál)
2007 La Commune (TV seriál)
2004 Léa Parkerová (TV seriál)
2000 Ženská spravedlnost (TV seriál)
1997 Homme en colère, Un (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace