foto

Henry Meyer

  • nar. 9.2.1963 (56 let)
    Drážďany, Sachsen, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Plán B
2015 Free Monkeys
2014 Tatort - Die chinesische Prinzessin (TV film)
2013 Der Freund (studentský film)
2011 Nora oder Ein Puppenhaus (divadelní záznam)
2009 Tatort - Im Sog des Bösen (TV film)
Tatort - Tödlicher Einsatz (TV film)
2008 Mein Mann, der Trinker (TV film)
2006 Kabriolet (TV film)
2002 Polizeiruf 110 - Braut in Schwarz (TV film)
2001 Polizeiruf 110 - Zerstörte Träume (TV film)
2000 Der Kreis Luther (studentský film)
1999 Wolken über dem Paradies
1998 Die Mädchenfalle - Der Tod kommt online (TV film)
Nebezpečná pravda (TV film)
1997 Todsicheres Ding, Ein (TV film)
1990 Polizeiruf 110 - Abgründe (TV film)

TV seriály

2016 Kobra 11 (TV seriál)
Jízda o život (S21E06)
2009 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
2004 Kobra 11 (TV seriál)
Svátek matek (S08E08)
2002 Sternenfänger (TV seriál)
1999 Kriminálka Kolín (TV seriál)
1998 Specialisté na vraždy (TV seriál)
Streit um Drei (TV seriál)
1997 Die Feuerengel (TV seriál)
1995 Komisař Rex (TV seriál)
Němé výkřiky (S02E01)
1994 Die Wache (TV seriál)
Otec Schwarz zasahuje (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace