foto

James Haygood

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2013 Osamělý jezdec
2010 TRON: Legacy 3D
2009 Max a maxipříšerky
2006 Alibi
Astronaut
2002 Úkryt
1999 Klub rváčů
1997 Hra

TV seriály

2005 Unscripted (TV seriál)

Hudební videoklipy

1990 George Michael - Freedom! '90 (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace