foto

Robert Frazen

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2021 The Little Things
2019 Dálniční hlídka
2018 The Land of Steady Habits
2016 Zakladatel
2015 Zvláštní příběh rodiny F
2014 How and Why (TV film)
2013 A dost!
Big Sur
2010 Manažeři
Není zač
2008 Samotář
Synecdoche, New York
2006 Sejmi eso
Zbožňuju prachy!
2005 Začít úplně jinak
2004 Překročit všechna pravidla
Přijetí
2001 Krásní & úžasní
2000 Nejpevnější pouto
1999 Šedesátá léta (TV film)
1997 Player, The (TV film)
1996 Perfektní vražda (TV film)

TV seriály

2013 Mystérium sexu (TV seriál)
2012 G.C.B. (TV seriál)
Girls (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2011 Mé nové Já (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2004 Veronica Mars (TV seriál)
Případ začíná (S01E01)
2002 Everwood (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Leap of Faith (TV seriál)
1999 Roswell (TV seriál)
1998 Felicity (TV seriál)
1997 C-16: FBI (TV seriál)
1996 Relativity (TV seriál)
1995 Správná pětka (TV seriál)
Analogies (S02E06)
Dearly Beloved (S02E03)
Tak tohle je můj život (TV seriál)
Betrayal (E17)
1994 Tak tohle je můj život (TV seriál)
On the Wagon (E14)
Life of Brian (E11)
Why Jordan Can't Read (E07)
další epizody (4)
1993 Sirény (TV seriál)

Kameramanská filmografie

TV seriály

2011 Světla páteční noci (TV seriál)
The March (S05E11)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky