foto

Pascal Decolland

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Meurtres à Guérande (TV film)
2014 Aféra Clearstream
2012 Un Bonheur n'arrive jamais seul
2009 La Sainte Victoire
2007 Big City
Supergranny.com (TV film)
2004 Životní role
2001 Thérèse et Léon (TV film)
1990 Il gèle en enfer
1989 Chambre à part
1988 Bonheur se porte large, Le
Maison de jade, La
1985 Mistři gagu
Pekelný vlak

TV seriály

2016 Profil zločinu (TV seriál)
Les élus: Partie 1 (S07E09)
Momie (S07E08)
2014 Dvojí spravedlnost (TV seriál)
Epizoda 11 (S05E11)
2013 Meurtres à... (TV seriál)
2012 Znovuzrozeni (TV seriál)
Lucy (S01E06)
Toni (S01E05)
2008 Ben et Thomas (TV seriál)
2006 L'état de Grace (TV seriál)
1999 Žena v taláru (TV seriál)
1998 Avocats & associés (TV seriál)
Les années bleues (TV seriál)
1996 Les vacances de l'amour (TV seriál)
1991 Cas de divorce (TV seriál)
Maigret (TV seriál)
1987 Qui c'est ce garçon? (TV seriál)
1958 Posledních pět minut (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace