foto

Fabienne Galula

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Le Retour du héros
2016 L'Entreprise (TV film)
Ma famille t'adore déjà
2015 Lolo
2014 Mikulášovy patálie na prázdninách
Tu veux ou tu veux pas
2008 Braquage en famille (TV film)
2007 Femme et le pantin, La (TV film)

TV seriály

2017 Dix pour cent (TV seriál)
Virginie et Ramzy (S02E01)
Pátrací oddělení (TV seriál)
Prêt à tout (S11E14)
2013 Enfin te voilà! (TV seriál)
Y'a pas d'âge (TV seriál)
2011 Le jour où tout a basculé (TV seriál)
Julie Lescautová (TV seriál)
Riziko povolání (S20E06)
1999 Žena v taláru (TV seriál)
1997 Joséphine, ange gardien (TV seriál)
P.J. (TV seriál)
1993 Alice Neversová (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky