foto

Andreas Höfer

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2020 Polizeiruf 110: Der Tag wird kommen (TV film)
Tatort - Es lebe der König! (TV film)
2019 Stenzels Bescherung (TV film)
2018 Gundermann
Oh Gloria
2017 Eine Braut kommt selten allein (TV film)
Spreewaldkrimi - Spiel mit dem Tod (TV film)
2014 Dyslexie - Der Kampf mit den Buchstaben (TV film)
Monsoon Baby (TV film)
POKA heißt Tschüss auf Russisch
Toleranz (TV film)
2011 Ai feng le
Inklusion - gemeinsam anders (TV film)
2010 Charly's Comeback (TV film)
Empathie - Stumme Schreie (TV film)
2009 Frühling im Herbst (TV film)
Whisky s vodkou
2008 Canzun alpina (TV film)
Fleisch ist mein Gemüse
Stella a hvězda Orientu
2007 Beautiful Bitch
Hochzeit um jeden Preis (TV film)
2006 Elbe
Strajk - Die Heldin von Danzig
2005 Am Tag als Bobby Ewing starb
Léto v Berlíně
Tanz der Saris
2004 Samba in Mettmann
2003 Savannah (TV film)
Tal der Ahnungslosen
2002 Brief des Kosmonauten, Der
Dalších deset minut II.
Die Frau die an Dr. Fabian zweifelte
Fickende Fische
2000 Dämonen (TV film)
Ticho po výstřelu
1999 Nočňátka
1997 Polizeiruf 110 - Der Tausch (TV film)
Raus aus der Haut (TV film)
1994 Mein unbekannter Ehemann (TV film)
1993 Wer zweimal lügt (TV film)
1992 Cosima's Lexikon
1991 Tod kam als Freund, Der (TV film)
1990 Zug in die Ferne
1988 Nachts schlafen die Ratten
1987 Konsequenzen - Peters/25

TV seriály

2020 Krüger (TV seriál)
Kryger bleibt Krüger (E04)
2018 Krüger (TV seriál)
Krügers Odyssee (E02)
2017 Kriminalista (TV seriál)
Matka bouře (S12E04)
Claire (S12E02)
Ztracený syn (S12E01)
2015 Kriminalista (TV seriál)
Hacker (S11E04)
Učitelka lásky (S11E03)
Ve jménu otce (S11E02)
další epizody (4)
2014 Kriminalista (TV seriál)
Ztracené štěstí (S10E03)
Velké oko Kreuzkolln (S10E01)
Smrt v ráji (S09E07)
2013 Kriminalista (TV seriál)
Pod ochrannými křídly (S09E02)
Odplata (S08E04)
Noc u jezera (S08E03)
další epizody (4)
2012 Kriminalista (TV seriál)
Doživotí (S07E05)
Schumannova chyba (S07E02)
Bezmocnost (S06E07)
další epizody (4)
2009 Kriminalista (TV seriál)
Sedmá velmoc (S04E04)
2006 Spreewaldkrimi (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2012 Pan Wichman z třetí řady
2010 Komeda: Soundtrack pro život
2003 Augenlied (TV film)
Denk ich an Deutschland - Herr Wichmann von der CDU
1994 Kuckuckskinder (TV film)
1993 Krauses Kneipe (TV film)
1990 Simbabwe - Träume von der Zukunft (TV film)
1988 Was jeder muß...

Herecká filmografie

Filmy

2001 Jenseits (TV film)
Tanec s ďáblem: Únos Richarda Oetkera (TV film)

TV seriály

2002 Edel a Starcková (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2013 Kriminalista (TV seriál)
Loutkovodič (S09E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky