foto

Nico Minardos

  • nar. 15.2.1930
    Atény, Řecko
  • zem. 27.8.2011 (81 let)
    Woodland Hills, Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1970 The Challengers (TV film)
1962 It Happened in Athens
1960 Twelve Hours to Kill
1959 Holiday for Lovers
1957 Ghost Diver
Istanbul
Under Fire
1956 Desatero přikázání
Three Brave Men
1955 Desert Sands
Jump Into Hell
1954 Egypťan Sinuhet
1953 The Glory Brigade
1952 Omlazovací prostředek

TV seriály

1983 A-Team (TV seriál)
One More Time (S01E10)
1962 The Twilight Zone (TV seriál)
The Gift (S03E32)
1960 Route 66 (TV seriál)
The Case of the Dangerous Robin (TV seriál)
1959 Adventures in Paradise (TV seriál)
Border Patrol (TV seriál)
Five Fingers (TV seriál)
Lock Up (TV seriál)
Philip Marlowe (TV seriál)
Riverboat (TV seriál)
The DuPont Show with June Allyson (TV seriál)
1958 The Ann Sothern Show (TV seriál)
1957 Have Gun - Will Travel (TV seriál)
M Squad (TV seriál)
Maverick (TV seriál)
Sugarfoot (TV seriál)
The Court of Last Resort (TV seriál)
The Thin Man (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
Whirlybirds (TV seriál)
1956 Broken Arrow (TV seriál)
The Gale Storm Show (TV seriál)
1955 Matinee Theatre (TV seriál)
Soldiers of Fortune (TV seriál)
The 20th Century-Fox Hour (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
1951 Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)

Dokumentární

2010 Finding Nico

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace