foto

Samuel Sim

  • nar. Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2018 The Interrogation of Tony Martin (TV film)
2017 Maigret a drahoušek z Montmartru (TV film)
Maigret a noc na křižovatce (TV film)
Unspeakable (TV film)
2016 Maigret a případ mrtvého muže (TV film)
Maigret klade past (TV film)
Murdered by My Father (TV film)
2015 Coalition (TV film)
2013 Lad: A Yorkshire Story
W.M.D.
2012 Rozdvojená mysl (TV film)
2011 Nebezpečná závěť (TV film)
2004 Dunkerque: záchrana expedičního sboru (TV film)
The Man Who Broke Britain (TV film)

TV seriály

2019 The Dark Crystal: Age of Resistance (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
další epizody (10)
The Victim (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
další epizody (4)
Španělská princezna (TV seriál)
Destiny (S01E08)
All is Lost (S01E07)
A Polite Kidnapping (S01E06)
další epizody (8)
2018 Innocent (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)
2017 Born to Kill (TV seriál)
Paula (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
The Halcyon (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (8)
2016 Home Fires (TV seriál)
Episode 5 (S02E05)
Episode 4 (S02E04)
Episode 3 (S02E03)
další epizody (5)
2015 Home Fires (TV seriál)
Episode 4 (S01E04)
Episode 2 (S01E02)
Episode 1 (S01E01)
2014 Chasing Shadows (TV seriál)
2013 Textilka (TV seriál)
2012 Pro strach naděláno (TV seriál)
2011 Combat Hospital (TV seriál)
Mad Dogs (TV seriál)
2010 The Deep (TV seriál)
2009 10 Minute Tales (TV seriál)
Kröd Mändoon and the Flaming Sword of Fire (TV seriál)
Slečna Emma (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)
2008 Saddám: Vzestup a pád (TV seriál)
2005 Zlatá hodina (TV seriál)

Dokumentární

2018 Maiden
2017 Na ostří s Tupými noži
2013 Salma
2012 Inside Death Row with Trevor McDonald (TV film)
We Are Poets
2010 Savoy, The
2009 Iran and the West (TV seriál)
NASA: Triumph and Tragedy (TV seriál)
2007 Vězněm v cizině (TV seriál)
2006 638 způsobů, jak zabít Castra (TV film)
Are We Changing Planet Earth? (TV film)
Can We Save Planet Earth? (TV film)
Starověký Řím: Vzestup a pád impéria (TV seriál)
2005 Být Alexandrem Velikým (TV film)
2004 Moscow Siege, The (TV film)
2003 Skutečná Záhada Blair Witch
2002 Wide Angle (TV seriál)

TV pořady

2015 V Las Vegas s Trevorem McDonaldem (TV pořad)
2004 Carrot or the Stick, The (TV pořad)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace