foto

Samuel Sim

  • nar. Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2018 The Interrogation of Tony Martin (TV film)
2017 Maigret a drahoušek z Montmartru (TV film)
Maigret a noc na křižovatce (TV film)
Unspeakable (TV film)
2016 Maigret a případ mrtvého muže (TV film)
Maigret klade past (TV film)
Murdered by My Father (TV film)
2015 Coalition (TV film)
2013 Lad: A Yorkshire Story
W.M.D.
2012 Rozdvojená mysl (TV film)
2011 Nebezpečná závěť (TV film)
2007 Once Upon a Time in Iran (TV film)
2004 Dunkerque: záchrana expedičního sboru (TV film)
The Man Who Broke Britain (TV film)

TV seriály

2019 Oběť (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)
Temný krystal: Věk vzdoru (TV seriál)
Jen střepina byla ztracena (E10)
Krystal volá (E09)
Vědmy nevědí vše (E08)
další epizody (10)
The Bay (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
další epizody (6)
Španělská princezna (TV seriál)
Destiny (S01E08)
All is Lost (S01E07)
A Polite Kidnapping (S01E06)
další epizody (8)
2018 Nevinný (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)
2017 Born to Kill (TV seriál)
Paula (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
The Halcyon (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (8)
2016 Home Fires (TV seriál)
Episode 5 (S02E05)
Episode 4 (S02E04)
Episode 3 (S02E03)
další epizody (5)
2015 Home Fires (TV seriál)
Episode 4 (S01E04)
Episode 2 (S01E02)
Episode 1 (S01E01)
2014 Chasing Shadows (TV seriál)
2013 Textilka (TV seriál)
2012 Pro strach naděláno (TV seriál)
2011 Combat Hospital (TV seriál)
Do No Harm (E13)
Triage (E12)
Brothers in Arms (E11)
další epizody (13)
Mad Dogs (TV seriál)
2010 The Deep (TV seriál)
2009 10 Minute Tales (TV seriál)
Kröd Mändoon and the Flaming Sword of Fire (TV seriál)
Slečna Emma (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)
2008 Saddám: Vzestup a pád (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)
2005 Zlatá hodina (TV seriál)

Dokumentární

2019 Indian Space Dreams
2018 Maiden
2017 Diana: In Her Own Words
Na ostří s Tupými noži
Serial Killer with Piers Morgan (TV seriál)
2013 Salma
2012 Inside Death Row with Trevor McDonald (TV film)
Islam: The Untold Story (TV film)
We Are Poets
2010 Savoy, The
2009 Iran and the West (TV seriál)
NASA: Triumph and Tragedy (TV seriál)
2007 Vězněm v cizině (TV seriál)
2006 638 způsobů, jak zabít Castra (TV film)
Are We Changing Planet Earth? (TV film)
Can We Save Planet Earth? (TV film)
Starověký Řím: Vzestup a pád impéria (TV seriál)
Konstantin Veliký (E05)
2005 Být Alexandrem Velikým (TV film)
2004 Moscow Siege, The (TV film)
2003 Skutečná Záhada Blair Witch
2002 Wide Angle (TV seriál)

TV pořady

2015 V Las Vegas s Trevorem McDonaldem (TV pořad)
2004 Carrot or the Stick, The (TV pořad)

Režijní filmografie

Filmy

2007 Once Upon a Time in Iran (TV film)

Scenáristická filmografie

Filmy

2007 Once Upon a Time in Iran (TV film)

Producentská filmografie

Filmy

2007 Once Upon a Time in Iran (TV film)