foto

Philippe Frécon

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Un Peuple et son roi
2014 L'Astragale
2011 Frères (TV film)
2003 Bloudění
2002 Propustka
2001 Marathon du lit, Le (TV film)
Trois huit
1999 C'est quoi la vie?
1997 Compagnons secrets (TV film)
1996 Kapitán Conan
La poupée qui tue (TV film)
1995 Fast
1994 Fusil de bois, Le
Grosse fatigue
1991 Amant de ma soeur, L' (TV film)

TV seriály

2017 Chérif (TV seriál)
Que justice soit faite (S04E10)
Otages (S04E09)
Cherif contre Cherif (S04E05)
2015 Virage Nord (TV seriál)
Nicolas (E03)
Le Miroir (E02)
La Clé (E01)
2013 Vaugand (TV seriál)
2012 Julie Lescautová (TV seriál)
Zlatá mládež (S21E01)
2010 Kriminálka Paříž (TV seriál)
Sur le vif (S06E08)
2008 Mlčení krahujce (TV seriál)
Pátrací oddělení (TV seriál)
Gendarme (S03E02)
Kriminálka Paříž (TV seriál)
Tirs croisés (S03E07)
2003 Le tuteur (TV seriál)
2002 Groupe flag (TV seriál)
2001 Central nuit (TV seriál)
2000 Scénarios sur la drogue (TV seriál)
1997 Vertiges (TV seriál)
1989 Navarro (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace