foto

Nobuhiro Doi

  • nar. 11.4.1964 (55 let)
    Hirošima, prefektura Hirošima, Honšú, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2015 Biri Gyaru
2014 Toi Yakusoku (TV film)
2012 Kirin no cubasa: Gekidžóban šinzanmono
2011 Akai Yubi - Shinzanmono Kaga Kyouichiro Futatabi! (TV film)
2010 Hanamizuki
2009 Soka, Mo Kimi wa Inai no ka (TV film)
Tengoku de Kimi ni Aetara (TV film)
2006 Nada só só
2004 Ima, ai ni jukimasu

TV seriály

2019 Nagi no Oitoma (TV seriál)
2018 Kono sekai no katasumi ni (TV seriál)
2017 Quartet (TV seriál)
2016 Džúhan šuttai! (TV seriál)
2015 Kónodori (TV seriál)
2014 Nemuri no Mori - Shinzanmono Special (TV seriál)
Ojadži no senaka (TV seriál)
2013 Sora tobu kóhóšicu (TV seriál)
2012 Unmei no hito (TV seriál)
2010 Unubore Deka (TV seriál)
2009 Rabu šaffuru (TV seriál)
2008 Rjóteki na kanodžo (TV seriál)
2006 Satomi Hakkenden (TV seriál)
2005 M no Higeki (TV seriál)
2003 Manhattan rabu stôrî (TV seriál)
2002 Peurenjeu (TV seriál)
Taijó no kisecu (TV seriál)
Yume no California (TV seriál)
2001 Strawberry on the Shortcake (TV seriál)
2000 Beautiful Life (TV seriál)
1999 Madžo no džóken (TV seriál)
1998 Meguri Ai (TV seriál)
Rendezvous (TV seriál)
1997 Aoi tori (TV seriál)
Risō no Kekkon (TV seriál)
1996 Campus Note (TV seriál)
Mahiru no cuki (TV seriál)
1995 Second Chance (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

2017 Quartet (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace