foto

Isaura Espinoza

  • nar. 25.8.1956 (63 let)
    Mexiko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Inevitable
2017 Los tiempos de Héctor
2015 Las Aparicio
2013 Familia gang
2011 Viento en contra
2010 Los Siete
2009 El jardín que se seca
Střed světa
Un brillante propósito
2005 Como tú me has deseado
2004 Santos peregrinos
2002 Tigre de Santa Julia, El
Šerif
1999 Pollitas de cuenta
1995 Salto al vacío
Salto al vacío
1994 Chilindrina en apuros
Que me entierren con la banda
1993 Abuelita de Bakman
1992 Anatomia de una violación
Ayudame compadre
1991 Desvestidas y alborotadas
Mujer de cabaret
1990 Homicida, El
La última fuga
1989 7 fugas del capitán fantasma
1988 Con el odio en la piel
Último triunfo, El
1987 Horké pronásledování
Trágico terremoto en México
1986 Casos de alarma
Hijo de Pedro Navaja, El
Policía de narcóticos
Secuestro de Lola, El
Verdugo de traidores
1985 Playa prohibida
1984 Braceras y mojados
Entre hierba, polvo y plomo
Pedro Navaja
1982 Anima de Sayula, El
Bronco, El
Huevos rancheros
1981 La pulquería
Las siete cucas
1980 El gatillo de la muerte
1979 4 hembras y un macho menos
1973 El diablo en persona

TV seriály

2012 Abismo de pasión (TV seriál)
2011 Como dice el dicho (TV seriál)
2008 La rosa de Guadalupe (TV seriál)
2007 Fuego en la sangre (TV seriál)
2006 Amar sin límites (TV seriál)
Duelo de pasiones (TV seriál)
2005 Osudové setkání (TV seriál)
1999 Por tu amor (TV seriál)
Tres mujeres (TV seriál)
1998 Gotita de amor (TV seriál)
Ángela (TV seriál)
1997 Antorcha encendida, La (TV seriál)
Jaula de oro, La (TV seriál)
1995 Paloma, La (TV seriál)
1993 Divoké srdce (TV seriál)
1990 Balada por un amor (TV seriál)
1986 Cautiva (TV seriál)
Cicatrices del alma (TV seriál)
1985 Mujer, casos de la vida real (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky