foto

Alma Delfina

  • nar. 5.11.1954 (64 let)
    Camargo, Chihuahua, Mexiko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Americký sen
2004 Silver City
1992 En legítima defensa
1991 Acapulco
1989 Costo de la vida, El
La portera ardiente
Olor a muerte
Salvajes
1988 Relajo matrimonial
1987 El misterio de la casa abandonada
1986 Casos de alarma
Trailer asesino, El
1985 El hombre de la mandolina
1984 Delincuente
El tonto que hacía milagros
¡¡Cachún cachún ra-ra!! (Una loca, loca, preparatoria)
1979 Ratero
1978 El jardín de los cerezos
1976 México, México, ra ra ra
1975 Longitud de guerra
1970 Para servir a usted

TV seriály

2019 Betty en NY (TV seriál)
2018 Vida (TV seriál)
Episode 3 (S01E03)
2015 Closer: Nové případy (TV seriál)
První hlídka (S04E04)
2014 Cosita Linda (TV seriál)
2012 El Talismán (TV seriál)
2004 Inocente de ti (TV seriál)
2003 Skin (TV seriál)
Te amaré en silencio (TV seriál)
2002 Kriminálka Miami (TV seriál)
Konečně v suchu (S01E03)
Nemocnice Presidio (TV seriál)
2001 Strážkyně zákona (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Čím déle zůstaneš (S08E02)
2000 Resurrection Blvd. (TV seriál)
1999 Háblame de amor (TV seriál)
Labyrinty vášně (TV seriál)
1997 Pueblo chico, infierno grande (TV seriál)
1996 Cañaveral de pasiones (TV seriál)
1994 Vuelo del águila, El (TV seriál)
1992 Carrusel de las Américas (TV seriál)
1988 Rincón de los prodigios, El (TV seriál)
1985 Mujer, casos de la vida real (TV seriál)
Vivir un poco (TV seriál)
1984 Guadalupe (TV seriál)
1983 Chispita (TV seriál)
1982 Vanessa (TV seriál)
1980 Colorina (TV seriál)
1979 J.J. Juez (TV seriál)
1978 Hora del silencio, La (TV seriál)
Ladronzuela (TV seriál)
1974 Mundo de juguete (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

Host

TV pořady

2004 Historias engarzadas (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky