Reklama

Reklama

Closer: Nové případy

(seriál)
  • USA Major Crimes (více)
Trailer 1
Krimi / Drama / Mysteriózní
USA, (2012–2018), 74 h 24 min (Minutáž: 42–44 min)

Tvůrci:

James Duff

Hrají:

Mary McDonnell, Phillip P. Keene, Graham Patrick Martin, Robert Gossett, Anthony Ruivivar, Ian Bohen, Guy Wilson, Chad Michael Collins, Raymond Cruz (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(105)

Obsahy(1)

Tým poručíka Provenzy pátrá po dvojici lupičů, kteří přepadli obchod. Jeho novým nadřízeným se stává kapitánka Raydorová a hned při prvním setkání začnou mezi nimi konflikty... (TV Prima)

Videa (86)

Trailer 1

Recenze (16)

Davies182 

všechny recenze uživatele

Zase tak těžkej průser to nebude a do budoucna se to může hodně vytáhnout, nějaký přísliby by tam byly. Co je na Major Crimes hodně fajn (a bylo i na The Closer), je práce s rivalitou mezi kolegy. Jistě, je to průměrná kriminálka, která zároveň z velké dálky mává nereálným bruckheimerovým šílenostem, zároveň ale nezapomíná na fakt, že vyšetřovatelé jsou lidi - ne modelové a modelky s vybavením za miliardy dolarů - a podle toho také vypadá napětí nejen na místě činu, ale i v kanclu. Pokud vše půjde dobře, mohli bychom se brzy přesvědčit, že intriky nemusí šlapat jen ve Hře o trůny... ()

Tolf 

všechny recenze uživatele

Tak až po 3. dieli mi došlo, že ten starší mrzutý pán, ktorý mi bol odniekiaľ neskutočne povedomý, je vlastne G.W. Bailey aka kapitán Harris z Policajnej akadémie :) Seriál The Closer som síce nikdy nevidel, napriek tomu ma Major Crimes svojím spracovaním a príjemným obsadením dokázal celkom zaujať. ()

Reklama

Gienah 

všechny recenze uživatele

The Closer som nevidela a k Major Crimes som sa dostala vďaka Mary McDonnell, ktorá je tu nanajvýš sympatická. Celkovo si postavy v tíme navzájom sedia a nahrávajú si na vtipné hlášky. Neviem čím to je, ale u tretej série som sa nasmiala ako u ostatných už nie. Som rada, že som narazila na krimi seriál, kde nutne nepotrebujú explicitne ukazovať vykuchané telá a krvavé zábery v každej druhej scéne a kde je to skôr ako o nervoch na prasknutie o ľudskom faktore. Vyjednávanie, hľadanie motívu ... Taktiež považujem za veľké plus, že sú postavy vykreslené ako skutoční ľudia a nie supermodelovia s titulmi z niekoľkých vedných oborov. Posledná videná epizóda: s05e20 ; Jazyk: AJ UPDATE: The Closer som už videla a Major Crimes u mňa bez mrknutia oka vyhráva. Je zaujímavé ako sa zmení celá dynamika tímu, seriálu ako takého, keď vymenia postavu kapitánky / hlavnej vyšetrovateľky. ()

flyboyeda 

všechny recenze uživatele

Zacatek uplne nenadchne, ale s postupem nekolika dilu a souvisejicim vyvojem postav se z teto serie vyklube prijemna a troufam si tvrdit i celkem poctiva kriminalka. Obcas to hlavni hrdinka s tim svym uvedomelym vyrazem plnym nadhledu krapet prehani, ale jinak fajn oddechovka. G. W. Bailey uplne maximalne ruluje, solidni vykon predvadi i pubose predstavujici Graham Patrick Martin. Zatim 3 hvezdy a nejake ty drobne... ()

tommy187

všechny recenze uživatele

Pilot : Major Crimes napriek svojmu obrovskému hypu nedosahoval tú úroveň, ako by som možno čakal. Bolo z neho cítiť, že až príliš sa chcel hrať na detektívku, čo mu veľmi kazilo celkový dojem. Napriek tomu, že mu nemožno vytknúť originalitu, a výborný scenár a prácu režiséra, niečo mi tomu chýbalo. Dôležité pre zaćiatok je, že Mary McDonnellová je veľmi sympatickou herečkou, ktorá by sa mohla dočkať veľkej obľube, v konečnom dôsledku ako aj celý seriál. 65% ()

Galerie (2 403)

Reklama

Reklama