foto

Ronald Wilkerson

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

TV seriály

2004 Hvězdná brána (TV seriál)
Úmluva (S08E08)
2002 Hvězdná brána (TV seriál)
Strážce (S05E20)
Zkouška ohněm (S05E13)
2001 Hvězdná brána (TV seriál)
Mezi dvěma ohni (S05E09)
Rudé nebe (S05E05)
1995 Star Trek: Voyager (TV seriál)
Učební křivka (S01E15)
1993 Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Lekce (S06E19)

Spisovatelská filmografie

TV seriály

2004 Hvězdná brána (TV seriál) - povídka
Úmluva (S08E08) - povídka
2003 Hvězdná brána (TV seriál) - povídka
Karanténa (S06E13) - povídka

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace