foto

Gene Freedman

  • nar. 6.5.1954 (65 let)
    USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1998 Konečná spravedlnost (TV film)
1997 Smrt v odlesku slávy (TV film)
1989 Mike Hammer: Murder Takes All (TV film)

TV seriály

2014 Grimm (TV seriál)
Shledání (S03E17)
Kdysi jsme byli bohové (S03E15)
Lovec skalpů (S03E12)
2011 Dokonalý podraz (TV seriál)
The Office Job (S04E12)
1995 Pan nikdo (TV seriál)
1989 Adam 12 (TV seriál)
1984 Hunter (TV seriál)
1982 Remington Steele (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace