foto

Gene Freedman

  • nar. 6.5.1954 (66 let)
    USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1998 Konečná spravedlnost (TV film)
1997 Smrt v odlesku slávy (TV film)
1989 Mike Hammer: Murder Takes All (TV film)

TV seriály

2014 Grimm (TV seriál)
Shledání (S03E17)
Kdysi jsme byli bohové (S03E15)
Lovec skalpů (S03E12)
2011 Dokonalý podraz (TV seriál)
The Office Job (S04E12)
1995 Pan nikdo (TV seriál)
1989 Adam 12 (TV seriál)
1985 Remington Steele (TV seriál)
Have I Got a Steele for You (S03E14)
1984 Hunter (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky