foto

Carola Höhn

  • nar. 30.1.1910
    Bremerhaven, Německá říše
  • zem. 8.11.2005 (95 let)
    Grünwald, Bayern, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Laila navěky zamilovaná (TV film)
1999 Das Rheingold (TV film)
1995 Všichni mají rádi Willyho Wuffa (TV film)
1992 Bodlák
1988 Schloß Königswald
1981 Noční přechod
1978 Unsere kleine Welt (TV film)
1972 Scheidung auf musikalisch (TV film)
1971 Mitten in der Nacht (TV film)
Morgen fällt die Schule aus - Die Lümmel von der ersten Bank, VI. Teil
1969 Graf Porno und die liebesdurstigen Töchter
Herzblatt oder Wie sag' ich's meiner Tochter?
Hugo der Weiberschreck
Hurra, die Schule brennt!
Pepe, der Paukerschreck - Die Lümmel von der ersten Bank, III. Teil
1968 Die seltsamen Ansichten des Mr. Eliot (TV film)
1967 Brille und Bombe - Bei uns liegen Sie richtig!
Jungfrau aus zweiter Hand
1966 Das Rätsel von Foresthouse (TV film)
Guten Abend, Mrs. Sunshine (TV film)
1965 Das Mädel aus dem Böhmerwald
Ein Anruf für Mister Clark (TV film)
Und nicht mehr Jessica (TV film)
Unser liebes Fräulein Grandet (TV film)
1963 Apartment-Zauber
Zwei blaue Vergissmeinnicht
1962 Lieder klingen am Lago Maggiore
Muss i denn zum Städtele hinaus
1961 Vertauschtes Leben
Zauber der Jugend (TV film)
1960 Keiner ist wie der andere (TV film)
1959 O Wildnis (TV film)
1958 Das gab's nur einmal
1957 Viktor und Viktoria
1956 Auf Wiedersehn am Bodensee
Johannisnacht
Roter Mohn
1954 Heideschulmeister Uwe Karsten
Sonne über der Adria
1953 So ein Affentheater
1952 Der Weibertausch
Toxi
Wochenend im Paradies
1951 Durch dick und dünn
1950 Der Fall Rabanser
1949 Du bist nicht allein
1945 Zářící stíny
1944 Der große Preis
Warum lügst Du, Elisabeth?
1943 Dobrodružství v grandhotelu
Kollege kommt gleich
Leichtes Blut
1942 Dove andiamo, signora?
Drei tolle Mädels
1941 Beatrice Cenci
Mamma
Miláčkové štěstěny
Solitudine
1940 Die gute Sieben
Povedení šibalové
Vídeň miluje a zpívá
1939 Der grüne Kaiser
Liebe - streng verboten!
Sláva! Já jsem táta!
Wir tanzen um die Welt
1938 Kameraden auf See
1937 Fridericus
K novým břehům
Zweimal zwei im Himmelbett
1936 Männer vor der Ehe
Schloß Vogelöd
Žebravý student
1935 Alle Tage ist kein Sonntag
April, April!
Der alte und der junge König - Friedrichs des Grossen Jugend
Královský valčík
Liebeslied
Wie du mir - so ich dir
1934 Charleys Tante
Dobrodružství v jižním expresu
Einmal eine große Dame sein
Ferien vom Ich
Ich sing' mich in dein Herz hinein
1933 Alle machen mit
1930 Wenn Du noch eine Heimat hast
1929 Aus dem Tagebuch eines Junggesellen
Indizienbeweis
Jugendsünden
Živá mrtvola
1928 Die Wochenendbraut
Don Juan in der Mädchenschule

TV seriály

1994 Verliebt, verlobt, verheiratet (TV seriál)
1993 Ein Mann am Zug (TV seriál)
1992 Glückliche Reise (TV seriál)
1990 Voll daneben - Gags mit Diether Krebs (TV seriál)
1987 Praxis Bülowbogen (TV seriál)
1983 Kontakt bitte... (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
Unternehmen Rentnerkommune (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
Wie würden Sie entscheiden? (TV seriál)
1969 Ein Sommer mit Nicole (TV seriál)
1965 Alle machen Musik (TV seriál)

Dokumentární

2005 Filmlegenden. Deutsch (TV film)
2000 Höre nie auf anzufangen - Der Ufa-Star Carola Höhn
1953 Bis fünf nach zwölf - Adolf Hitler und das 3. Reich

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky