foto

Laurent Hennequin

  • nar. 11.12.1965 (53 let)
    Bois-Colombes, Île de France, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 On voulait tout casser
2014 Crépuscule des ombres
2012 Zavražděná (TV film)
2008 Apartmá pro dva (TV film)
1997 9 a 1/2 týdne II
1992 Les Équilibristes
Číslo

TV seriály

2019 Caïn (TV seriál)
Mise à nu (S07E04)
2018 Nina (TV seriál)
Les Désenchantés (S04E07)
2016 Chérif (TV seriál)
Témoin gênant (S03E03)
2013 Příliš brzy (TV seriál)
Maman a craqué (S03E02)
Un de plus chez les Boissier ! (S03E01)
Profil zločinu (TV seriál)
Panika (S04E02)
2011 Profil zločinu (TV seriál)
Captive (S03E10)
Fantômes (S03E09)
Le prix de la liberté (S03E08)
další epizody (7)
2010 Pátrací oddělení (TV seriál)
Une place au soleil (2/2) (S05E14)
Une place au soleil (1/2) (S05E13)
2009 Vie est à nous, La (TV seriál)
2008 Kriminálka Paříž (TV seriál)
La Piste aux étoiles (S03E01)
2004 Léa Parkerová (TV seriál)
2003 Komisař Valence (TV seriál)
Komisařka Diana Carrová (TV seriál)
2002 Alex Santana - policejní vyjednavač (TV seriál)
Père et maire (TV seriál)
2001 Commissariat Bastille (TV seriál)
Láska a moře (TV seriál)
1999 Žena v taláru (TV seriál)
1997 Joséphine, ange gardien (TV seriál)
Paradis d'enfer (TV seriál)
Vertiges (TV seriál)
1994 Extrême Limite (TV seriál)
1991 Nestor Burma (TV seriál)
The Darling Buds of May (TV seriál)

Host

TV pořady

2012 Le grand show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace