foto

Constanze Wetzel

  • nar. 20.4.1965 (54 let)
    Hamburk, Hamburg, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Scars of Xavier
2006 Jeptiška a komisař (TV film)
1999 Der Tod in Deinen Augen (TV film)
1997 Druhá šance (TV film)
1996 Männer sind was Wunderbares (TV film)
1995 Theaterdonner (TV film)
1993 Männer vom K3 - Made in Hongkong, Die (TV film)
1992 Deutschfieber

TV seriály

2006 M.E.T.R.O. - Ein Team auf Leben und Tod (TV seriál)
2004 Heimat 3 (TV seriál)
1997 Die Feuerengel (TV seriál)
1996 Berlínské trio (TV seriál)
Männer sind was Wunderbares (TV seriál)
Zámecký hotel Orth (TV seriál)
1994 Ahoj, strejdo doktore! (TV seriál)
Blankenese (TV seriál)
1993 Große Bellheim, Der (TV seriál)
Happy Holiday (TV seriál)
Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1991 Unsere Hagenbecks (TV seriál)
1988 Die Männer vom K3 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace