foto

Jürgen Christoph Kamcke

  • nar. 1938

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Motiv pro vraždu (TV film)
2002 Ein Leben lang kurze Hosen tragen
1982 Varování
1981 Feuerdrachen (TV film)

TV seriály

2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
1998 Klaun (TV seriál)
Streit um Drei (TV seriál)
1997 Nikola (TV seriál)
1995 Verbotene Liebe (TV seriál)
1994 Die Wache (TV seriál)
1989 Die gläserne Fackel (TV seriál)
1985 Lindenstraße (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky