foto

Rolf Dennemann

  • nar. 1952

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Maer
2014 Stromberg - Der Film
2011 Das grosse Comeback (TV film)
2007 Contergan (TV film)
Der Sonnenhof (TV film)
Ostrov pokladů (TV film)
2003 Smrtelné vydírání (TV film)
2002 Solino
2001 Engel & Joe
Große Liebe wider Willen (TV film)
2000 LiebesLuder
Princezna a bojovník
1999 Fußball ist unser Leben
1998 Das Trio
1996 Der letzte Kurier (TV film)
1994 Angst (TV film)
1993 Nordkurve
1991 Závody lásky

TV seriály

2015 Rentnercops (TV seriál)
Keine ruhige Minute (S01E07)
2014 Poslední polda (TV seriál)
Sedm písmen (S05E04)
Místo činu (TV seriál)
Der Hammer (S45E15)
2013 Místo činu (TV seriál)
Na světle světa (S44E01)
2012 Místo činu (TV seriál)
Alter Ego (S43E23)
2010 Danni Lowinski (TV seriál)
Vraždy mezi muškáty (TV seriál)
Spätlese (S01E09)
2004 Wilsberg (TV seriál)
Der Minister und das Mädchen (E10)
2002 Bernds Hexe (TV seriál)
1995 Inspektor Balko (TV seriál)
1985 Lindenstraße (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky