foto

Pierre Cosso

  • nar. 24.9.1961 (57 let)
    Algeirs, Alžírsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Sin's Kitchen
2003 Al cuore si comanda
2000 La Candide Madame Duff
1998 Věčná láska (TV film)
1997 Americký vlkodlak v Paříži
1996 Flics de choc: La dernière vague (TV film)
1994 Flics de choc: Le dernier baroud (TV film)
Michele va alla guerra (TV film)
1992 À la vitesse d'un cheval au galop
1989 Quattro piccole donne (TV film)
1988 Římanka (TV film)
1987 Miei primi quarant'anni, I
1986 Rosa poběhlice
1984 Cindy
Windsurf - Il vento nelle mani
1982 Večírek 2

TV seriály

1999 Mai con i quadri (TV seriál)
1996 St. Tropez (TV seriál)
1994 Extrême Limite (TV seriál)
Les Yeux d'Hélène (TV seriál)
1993 Charlemagne, le prince à cheval (TV seriál)
Year in Provence, A (TV seriál)
1992 Les coeurs brûlés (TV seriál)
1987 Nessuno torna in dietro (TV seriál)
1986 Mino (TV seriál)

TV pořady

2000 On ne peut pas plaire à tout le monde (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace