foto

Eamon Geoghegan

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 V jako Vendeta
2004 The Welcome Committee
2003 Murphyho zákon: Elektrický Bill (TV film)
2002 Nailbiter
Trial & Retribution V (TV film)
2000 Stretch, The (TV film)
Vidění (TV film)
Zlaťák
1999 Kriminál
1998 Legenda o "1900"
Respect
Sugar, Sugar (TV film)
1995 Thin Ice
1994 Brave
1988 Madame Sousatzká

TV seriály

2009 Casualty 1909 (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (5)
Úlovek (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)
2004 Podfukáři (TV seriál)
Faking It (S01E02)
Foylova válka (TV seriál)
Válka nervů (S03E04)
2003 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Malované krví (S06E03)
2002 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Obchod se smrtí (S05E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace