Reklama

Reklama

Podfukáři

(seriál)
Krimi / Drama / Mysteriózní
Velká Británie, (2004–2012), 47 h 44 min (Minutáž: 57–60 min)

Hrají:

Robert Glenister, Robert Vaughn, Adrian Lester, Marc Warren, Jaime Murray, Matt Di Angelo, Kelly Adams, Ashley Walters, Rob Jarvis, Stephen Campbell Moore (více)
(další profese)

Série(8) / Epizody(48)

Obsahy(1)

Je to vydarená partia. Už si o tom šušká celé podsvetie. Mickey Stone, podvodník extra triedy, je konečne na slobode. A samozrejme, nevie sa dočkať toho, ako niečo opäť rozbehne. Jeho tím je však nutné opäť sformovať. Pred tým, ako sa Mickey rozhodne odísť do dôchodku, sa musí dôstojne rozlúčiť. Už majú vytipovanú aj obeť a práve vo chvíli, keď je búda takmer ušitá, klope na dvere Danny Blue. Dannymu príliš neveria, pretože iba začína. Nikto však nečakal, že sa uvedie tak dobrým spôsobom. Aj keď biznisman dovtedy možno nebol celkom presvedčený o tom, že robí správne, po Dannyho výstupe o tom nemá najmenšie pochybnosti... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (238)

klima777 

všechny recenze uživatele

Dobře zahrané a místy vtipné. Jenže takovým hodně nepříjemným způsobem. Někdo upřednostňuje Friends, někdo Hustle. Nula od nuly pojde. Každopádně, tento seriál má velkou výpovědní hodnotu o obyvatelích planety Země. Takže až zase někdo bude posílat zprávu civilizacím (těm nahoře, přece...), měl by jej přibalit do exkluzivního paklíku. ()

Falcor 

všechny recenze uživatele

Někteří boháči jsou potvory a vůbec si ty peníze nezaslouží. To je přeci jasné, že. Když je tedy partička šaramantních podfukářů oblafne s elegantní grácií tak, že chudák napálený "hejl" neví, kde mu z toho hlava stojí, na policii nemůže a nechápe, jak se vše vlastně seběhlo, vůbec by to nemělo vadit. O to spíš, že divák se u inteligentního a svižného anglického seriálku náramně a duchaplně pobaví. ()

Reklama

Soweek 

všechny recenze uživatele

Hodnotim po prvních dvou seriích. Ze začátku rozhodně na plný počet, ale postupem času jejich triky sice neslábnou, ale systém je pořád stejný, takže na ten podfuk přijdete už sami a lehce. V dalších seriích budu ovšem mile rád pokračovat, jelikož dívat se na seriál jako je tento je doopravdy radost. ()

Disease 

všechny recenze uživatele

První série občas trochu za vlasy přitažená. Druhá místy na hranici geniality. Od třetí trochu kolísavá (ale nijak zásadně) kvalita, občas trochu křečovitá snaha o únik ze schématičnosti. Od sedmé série trochu dojem snahy o oslovení amerického diváka, taková trochu vycoolovanost ala Guy Ritchie, dá se na to zvyknout, ale kabaretně-operetní projev záporáků, pardon - cílů, mi trochu vadil. Nicméně celkově je to natolik zábavné, že těch 5* v pohodě dám. ()

Zbyisek 

všechny recenze uživatele

Seriál plný naprosto neočekávaných situací, zvratů a rozuzlení. Nespočet neuvěřitelných a někdy až dech beroucích podvodů, fíglů, triků, fint, podrazů, podfuků, lstí, pastí, klamů, přetvářek a švindlů. Toto vše navíc doplněno trochou humoru a napětí. S každým dalším dílem a každou sérií přichází nové, ještě zajímavější, originálnější a nečekanější podvody prováděné tím nejpreciznějším a nejelegantnějším způsobem. Po zhlédnutí sedmé série Hustle jsem si stále jistější tím, jak bych odpověděl na otázku: "Co je podle tebe nejlepší seriál?" ()

Galerie (281)

Zajímavosti (22)

  • Ve 2. epizodě 7. řady použijí podfukáři trik nazvaný "Doomsday". Stejně zní originální název snímku Soudný den (2008), ve kterém jednu z rolí ztvárnil Adrian Lester, představitel Mickeyho. (klida)
  • V šiestej epizóde prvej série je použitý rovnaký podfuk ako vo filme Podraz (The Sting) s Paulom Newmanom a Robertom Redfordom z roku 1973. (pravo)
  • Vymyšlená jména hlavních postav používaná pro podfuk ve druhém díle začínají na písmeno "J". Danny je Jason, Mickey je Jeff, Ash je Joe a Stacie se vydává za Jenny. (Had6)

Související novinky

Zemřel americký herec Robert Vaughn

Zemřel americký herec Robert Vaughn

12.11.2016

Poslední ze Sedmi statečných se odebral na věčnost. Robert Vaughn, jehož minulostí trýzněný Lee se navždy zapsal do westernové historie, nás včera opustil ve věku 83 let. Ačkoliv ho znáte z řady… (více)

Reklama

Reklama