foto

Stan Salfas

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2016 Podfukáři 2
2015 Down Dog (TV film)
2014 Úsvit planety opic
2012 Zítra zemřeš
Černobylské deníky
2011 Wilde Salome
2010 Ať vejde ten pravý
Morning
2006 Yellowstone v plamenech (TV film)
1998 Není úniku
1996 Smuteční host
Woman Undone (TV film)
1995 Skryté zlo
1994 Nový ráj (TV film)
1993 Najatá k zabíjení
1992 Star Time
1991 Empire City (TV film)
1988 Spike of Bensonhurst
1987 Hotshot

TV seriály

2012 Kráska a zvíře (TV seriál)
2006 Six Degrees (TV seriál)
Windfall (TV seriál)
2005 Jonny Zero: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Vražedná čísla (TV seriál)
Krize identity (S01E08)
Základní okruh podezřelých (S01E05)
Vektor (S01E03)
Volání mrtvých (TV seriál)
Enough (S02E05)
Grace (S02E02)
2003 One Tree Hill (TV seriál)
Zázraky (TV seriál)
2001 Alias (TV seriál)
Po pravdě řečeno (S01E01)
2000 Gideon's Crossing (TV seriál)
1998 Felicity (TV seriál)
1997 Cracker (TV seriál)
1993 Divoké palmy (TV seriál)
Padlí andělé (TV seriál)
1992 Lifestories: Families In Crisis (TV seriál)
1984 CBS Schoolbreak Special (TV seriál)
1981 American Playhouse (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

2006 What About Brian (TV seriál)
1998 Felicity (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace