foto

Ching-ting Hsia

  • nar. 8.8.1964 (54 let)
    Tchaj-wan

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Secret Sharer
2010 Hei mao da lu she
2006 Gui si
2003 Gong zhu che ye wei mian
2001 The Rule of the Game
2000 Xiao bai wu jin ji
1988 Yuan nu
1986 Ba er san pao zhan

TV seriály

2015 Bromance (TV seriál)
2010 Si shen shao nu (TV seriál)
2009 Fu Qi You An Kang (TV seriál)
Xia Yi Zhan, Xing Fu (TV seriál)
2007 Gong Zhu Xiao Mei (TV seriál)
2006 Wo Men Jie Hun Ba (TV seriál)
2005 Zhong ji yi ban (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace