foto

Ching-ting Hsia

  • nar. 8.8.1964 (56 let)
    Tchaj-wan

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Secret Sharer
2010 Hei mao da lu she
2006 Gui si
2003 Gong zhu che ye wei mian
2001 The Rules of the Game
2000 Xiao bai wu jin ji
1988 Yuan nu
1986 Ba er san pao zhan

TV seriály

2015 Bromance (TV seriál)
2010 Si shen shao nu (TV seriál)
2009 Xia Yi Zhan, Xing Fu (TV seriál)
福氣又安康 (TV seriál)
2007 Gong Zhu Xiao Mei (TV seriál)
2006 Wo Men Jie Hun Ba (TV seriál)
2005 Zhong ji yi ban (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky