Reklama

Reklama

JK Sanchez

JK Sanchez

nar. 1985
Česká Lípa, Československo

Biografie

Narozen v České Lípě, kde zůstává až do ukončení maturitní zkoušky na SPŠ Strojní. Poté se vydává do Hradce Králové, aby se zdokonalil v herectví, tanci a choreografii.

Působí převážně jako choreograf a píše svou první divadelní hru „IN-SI-DE The Cirque“ (premiéra byla v Klicperově divadle Hradec Králové v roce 2011).

Jeho hlavní profesí ovšem zůstávala choreografie a příprava koncertů, či televizních projektů (Superstar, The Voice atd.), paralelně ovšem studuje herectví. Především komedii a grotesku.

V roce 2012 se již podílí na prvním celovečerním snímku s názvem „U CAN“. Bohužel tento snímek nebyl natočen z důvodu nedostatečného financování. Podobný smutný příběh měly snímky „Ještě jsem se neoženil“ či „Psanci“, kam byl vybrán na hlavní roli, a to hlavně díky získání ocenění „Best Actor“ na festivale 48 Hour za film Darlings.

V roce 2018 se podílel na pilotní epizodě seriálu Poslední Vánoce, kde ztvárnil hlavní roli barmana. Obdobnou roli získal v YouTube seriálu Petra Smazala Sickcom (sitcom na motivy Covid situace v ČR – k vidění na YouTube).

V divadelním prostředí vytvořil ikonickou postavičku jménem „Frankie“. Jediná novodobá groteska v ČR. V roce 2020 realizuje plán na krátká, úsměvná videa s postavou Frankie – k vidění na TV Seznam. Na jednotlivých dílech se podílel s mnoha českými umělci (Eva Burešová, Matěj Ruppert, Jan Komínek, Tomáš Matonoha a další).

JK "JK_Sanchez" Sanchez

Herec

Filmy
2016

Psanci

Seriály
2023

Banáni

 

Změna pravidel (E06)

 

Nečekaný nález (E01)

2022

Specialisté

 

Falešná múza (S06E25)

Krátkometrážní
2021

FRANKIE v restauraci

2015

Darlings

Host

Pořady
2022

Praha - den & noc

Režisér

Krátkometrážní
2021

FRANKIE v restauraci

Scenárista

Krátkometrážní
2021

FRANKIE v restauraci

Střihač

Krátkometrážní
2021

FRANKIE v restauraci

Reklama

Reklama