Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Osmidílný seriál se z velké částí odehrává v pohraničním supermarketu, ve kterém přeruší běžné předvánoční ráno šokující nález. Mladý skladník Jirka (Cyril Dobrý) objeví v banánech z Kolumbie kontraband kokainu stamilionové hodnoty. I přes počáteční pochybnosti se rozhodne začít drogy prodávat, a to s pomocí šéfové skladu Šárky (Sandra Nováková) a člena ochranky Iggyho (Ondřej Malý). Nezkušená trojice si po sérii neúspěšných pokusů vybuduje funkční model distribuce drog přímo na pokladně prodejny prostřednictvím plyšáčků – odměn z věrnostní akce marketu. Postupem času se ale začnou objevovat různé problémy a naprosto neuvěřitelné zápletky. (prima+)

(více)

Recenze (9)

wowylgu313 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k mé historii hodnocení se nyní dostanu zřejmě na "blacklist" ... Protože ... Ano, je to tu! Po dlouhé době a ještě k tomu u tohoto "veledíla" dávám 90-95% ... A teď vlastně jako proč ... Seriál jsem dokoukal už tak měsíc zpět a nechával jsem si to dloooouho odležet a promyslet ... Vzhledem k tomu že nastalo spoustu okamžiků kdy jsem si vzpomněl na různé úryvky z jednotlivých dílů a často si sám pro sebe v myšlenkách říkám "snad bude druhá série" tak asi proto. Český seriál zaměřený na "kokain" v jednom umělé vytvořeném supermarketu. Je to doslova ujetý příběh kde nemůžete hledat moc reality ale s tím jste od prvního dílu seznámený. Já osobně jsem se opravdu bavil, herce jsem si od začátku oblíbil a když seriál končil velmi jsem smutnil ... (POZOR!!! TENTO SERIÁL JSEM Z VĚTŠÍ ČÁSTI VIDĚL NA LSD) tudíž hodnocení nelze brát na stopro vážně. ()

rigby 

všechny recenze uživatele

Odvážný pokus natočit něco jiného, než co je v Českých luzích a hájích k vidění. Bohužel zůstalo jen u pokusu, celé je to svázané, křečovité, předvídatelné, neoriginální a nevtipné. Možná se nechtělo ohlížet, co tomu řeknou ostatní a co korektnost, ale jen o něco více se do toho opřít. Chybí tomu trochu života a energie. Pak by se výsledek určitě dostavil. Dávám dvě hvězdičky aspoň za ten pokus. ()

Reklama

Tosim 

všechny recenze uživatele

Na jedné straně nedotažené, na druhé zbytečně natahované. Občas hapruje logika, ale několikrát jsem se od srdce zasmál. Rozhodně lepší, než téměř vše, co si pod značkou "primácký seriál" představuju. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Dobrý námet, zaujímavé herecké obsadenie, ale je to hrozne uondané, bez drajvu a chýba tomu poriadny humor. Celých 8 dielov som čakal kedy sa to konečne rozbehne a nikdy k tomu nedošlo. To za tam je občas videoklipová koláž, tomu nijak nepomôže. Proste, snaha priblížiť sa zahraničným vzorom bola, ale schopnosti nie. Škoda. 3/10. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (4)

  • „Jsem ráda, že Prima přináší divákům seriál podle námětu, který tu ještě nebyl, a mají tak možnost sledovat něco naprosto nového. Banáni zcela jistě osloví i mladší publikum a věřím, že se opravdu pobaví,“ uvedla ředitelka výroby skupiny Prima Lucia Kršáková. (SONY_)
  • „Fantastická je podle mě ta komediální stránka celého seriálu. Já jsem se opravdu bavila už při čtení scénáře a myslím, že je v něm opravdu velká řada humorných situací,“ uvedla Sandra Nováková, která si v seriálu zahrála roli skladnice Šárky. (SONY_)
  • Seriál byl poprvé uveden na mezinárodním festivalu seriálů Serial Killer v Brně, kde byl zařazen do soutěžní sekce webseriálů. (Filip_SK)

Reklama

Reklama