foto

Andreas Bareiss

  • nar. 1960

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2018 Cecelia Ahern: Chvilka na život (TV film)
Cecelia Ahern: Miluji tě (TV film)
2017 Bierleichen. Ein Paschakrimi (TV film)
Die Ketzerbraut (TV film)
2016 Kommissar Pascha (TV film)
2015 Das goldene Ufer (TV film)
2014 Cecelia Ahern: Tajemná kniha lásky (TV film)
Láska mezi řádky (TV film)
Polizeiruf 110 - Smoke on the Water (TV film)
2013 Devět paruk
Die Frau von früher (TV film)
Und morgen mittag bin ich tot
Zakázaná žena (TV film)
2012 Heiraten ist auch keine Lösung (TV film)
Odkaz hříšnice (TV film)
Pomsta hříšnice (TV film)
2011 Das Unsichtbare Mädchen (TV film)
Dreileben - Etwas Besseres als den Tod (TV film)
Dreileben - Komm mir nicht nach (TV film)
Místo činu: Mnichov - Vražda v synagoze (TV film)
2010 Ayla
Der Mann, der über Autos sprang
Hříšnice (TV film)
2009 Mein Mann, seine Geliebte und ich (TV film)
Tatort - Schweinegeld (TV film)
2008 Meine Mutter, mein Bruder und ich!
Ohnivé srdce
2007 Fürchte dich nicht (TV film)
Ich wollte nicht töten (TV film)
Mütter, Väter, Kinder (TV film)
2006 Das wahre Leben
Eine Stadt wird erpresst (TV film)
Polizeiruf 110 - Er sollte tot... (TV film)
2005 Der Mörder meines Vaters (TV film)
2004 Seržant Pepper
2002 Der Felsen
Epsteinova noc
Madrid
Olgas Sommer
2001 Nikde v Africe
2000 Eine Hand schmiert die andere (TV film)
Eine Hand voll Gras
Rosszfiúk
1997 Skorpion, Der (TV film)
Szökés
1995 Místo činu - Bu se směje (TV film)
Svědek podruhé
Unter der Milchstraße
1994 Polizeiruf 110 - Gespenster (TV film)
1992 Der Papagei
1991 Freispiel
1989 Laurin
1987 Helsinki Napoli All Night Long
1983 Heinrich Penthesilea von Kleist

TV seriály

1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace