foto

Anna Rackard

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2018 Greta - osamělá žena
We Have Always Lived in the Castle
2016 A Dangerous Fortune (TV film)
Láska a přátelství
2012 Miloval jsem Joyce Hattovou (TV film)
2011 Stella Days
2009 Ondine
2007 Pýchavka
2005 Boy Eats Girl
2002 Mystikové
1990 Jack's Bicycle

TV seriály

2020 The Trial of Christine Keeler (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (4)
2019 The Trial of Christine Keeler (TV seriál)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2014 Amber (TV seriál)
Ben (E04)
Charlie (E03)
Maeve (E02)
další epizody (4)
Undeniable (TV seriál)
2013 Foylova válka (TV seriál)
Sunflower (S08E03)
The Cage (S08E02)
The Eternity Ring (S08E01)
2008 Inspector George Gently (TV seriál)
Bomber's Moon (S01E03)
The Burning Man (S01E02)
2007 Single-Handed (TV seriál)
2006 Rough Diamond (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky