foto

Juliane Ledwoch

  • nar. 1969
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Ohne Gnade
2010 Saša
2008 Řecké polibky (TV film)
2005 Nicht ohne meinen Schwiegervater (TV film)
1994 Voll normaaal

TV seriály

2011 Ein Fall für die Anrheiner (TV seriál)
2008 112 - Sie retten Dein Leben (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
1985 Lindenstraße (TV seriál)

Dokumentární

2010 Zeche is nich - Sieben Blicke auf das Ruhrgebiet 2010
1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace