foto

Nina Vorbrodt

  • nar. 17.1.1972 (47 let)
    Kolín nad Rýnem, Nordrhein-Westfalen, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Tatort - Der Pakt (TV film)
Tatort - Der gute Weg (TV film)
2018 Carneval - Der Clown bringt den Tod (TV film)
Kobra 11 - Dámská jízda (TV film)
Sky Sharks
2017 Ein Schnupfen hätte auch gereicht (TV film)
Fakjů pane učiteli 3
2016 Upíří sestry 3
2015 Im Zweifel (TV film)
Mara und der Feuerbringer
Wilsberg - Bauch, Beine, Po (TV film)
2013 Herbstflattern
Ohne Gnade
Wie Tag und Nacht (TV film)
2012 Místo činu: Kolín - Nevolejte policii (TV film)
O Červené Karkulce (TV film)
2008 Himmlischer Besuch für Lisa (TV film)
2007 Sandra Situation, Die
Vivere
Žáby k zulíbání 2
2006 Žáby k zulíbání
2005 Nicht ohne meinen Schwiegervater (TV film)
V cizí kůži
2004 Ein Baby für dich (TV film)
2003 Nejlepší kamarádky (TV film)
2002 Die Mutter (TV film)
2001 Místo činu: Kolín - Smrt dítěte (TV film)
Paps, Versprechen hält man! (TV film)
1999 Late Show
1998 Das vergessene Leben (TV film)
Schimanski: Den matek (TV film)
Zugvögel ... einmal nach Inari
1997 Der Mordsfilm - Nur eine Hure (TV film)
Der Mordsfilm - Schwanger in den Tod (TV film)
1996 Kuppke (TV film)

TV seriály

2018 Sankt Maik (TV seriál)
Eine fast sichere Bank (S01E02)
2016 Herzensbrecher - Vater von vier Söhnen (TV seriál)
Zerbrechliches Glück (S04E09)
2015 Bettys Diagnose (TV seriál)
2013 Heldt (TV seriál)
Sekretářky (TV seriál)
2009 Deník doktorky (TV seriál)
Nehorázné, milionář mi chce uloupit srdce (S02E06)
Páni, překonávám sama sebe (S02E05)
2008 Volles Haus (TV seriál)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
Schillerstraße (TV seriál)
2003 Bewegte Männer (TV seriál)
Sechserpack (TV seriál)
Speciální tým Kolín (TV seriál)
1999 Kriminálka Kolín (TV seriál)
Ritas Welt (TV seriál)
1998 In aller Freundschaft (TV seriál)
1997 Die Gang (TV seriál)
Schimanski (TV seriál)
Tanja (TV seriál)
1996 Kobra 11 (TV seriál)
1995 Schwurgericht (TV seriál)
Wilsberg (TV seriál)
Šimpanz Charly (TV seriál)
1994 Ahoj, strejdo doktore! (TV seriál)
Der König (TV seriál)
Die Wache (TV seriál)
1985 Lindenstraße (TV seriál)
1980 Auf Achse (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2009 Beam Me Up - Die große Star Trek Show (TV film)

Host

TV pořady

2012 Gefragt - Gejagt (TV pořad)
2006 Das perfekte Profi Dinner - Spitzenköche unter sich (TV pořad)
2005 Frei Schnauze (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky