foto

Stephan Szász

  • nar. 1966
    Witzenhausen, Hessen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Albträumer
Katie Fforde: Ein Haus am Meer (TV film)
Tonio & Julia - Nesthocker (TV film)
2017 Im Wald - Ein Taunuskrimi (TV film)
Krieg
Leichtmatrosen – Drei Mann in einem Boot (TV film)
2016 Dora Heldt – Wind aus West mit starken Böen (TV film)
Tatort - Durchgedreht (TV film)
2015 Svatební tajemství (TV film)
2014 3/4
Altersglühen - Speed Dating für Senioren (TV film)
Láska mezi řádky (TV film)
Tři pírka (TV film)
Zwischen den Zeiten (TV film)
2012 Abseitsfalle
Bankraub für Anfänger (TV film)
Komm, schöner Tod (TV film)
2011 Ein Fall von Liebe - Saubermänner (TV film)
2010 Po čem muži touží (TV film)
Tatort - Borowski und der vierte Mann (TV film)
2009 Polizeiruf 110 - Schweineleben (TV film)
2008 Plötzlich Millionär (TV film)
Vlna veder: Nikdo neunikne (TV film)
2007 Hochzeit um jeden Preis (TV film)
Místo činu: Otázka cti (TV film)
2006 Das unreine Mal (TV film)
Kde je Fred?
2005 Nicht ohne meinen Schwiegervater (TV film)
2004 ComeBack (studentský film)
Der Stich des Skorpion (TV film)
2002 Ein Leben lang kurze Hosen tragen
2001 Experiment
Herzrasen (TV film)

TV seriály

2019 Käthe und ich (TV seriál)
Dornröschen (E01)
Nord Nord Mord (TV seriál)
Sievers und die Tote im Strandkorb (E10)
2017 Dům plný zvířátek (TV seriál)
Hamster im Gepäck (S06E11)
Ein Freund fürs Leben (S06E10)
Ausreißer (S06E07)
další epizody (4)
Wilsberg (TV seriál)
Die fünfte Gewalt (E54)
2016 Die Stadt und die Macht (TV seriál)
Verraten (E03)
Alles Klara (TV seriál)
Waidmanns Tod (S03E04)
Vraždy na severu (TV seriál)
Eiskind (S04E06)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Kein Platz für Moral (S16E15)
2015 Die Kuhflüsterin (TV seriál)
Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Lügen (S06E21)
2014 37 dní od atentátu k válce (TV seriál)
Jeden dlouhý víkend (E03)
Jeden týden v červenci (E02)
Jeden měsíc v létě (E01)
Josephine Klick - Allein unter Cops (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Der Zobel (S13E11)
2013 Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Gefährliches Spiel (E46)
Wilsberg (TV seriál)
Gegen den Strom (E39)
2011 Spezialeinsatz (TV seriál)
SOKO Wismar (TV seriál)
Lottokönig (S08E11)
2010 Danni Lowinski (TV seriál)
Jezero Weissensee (TV seriál)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Auf fremdem Boden (S13E08)
2009 Berlínští vlci (TV seriál)
2008 Die Stein (TV seriál)
Dr. Molly & Karl (TV seriál)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
Post Mortem (TV seriál)
Verrückt nach Clara (TV seriál)
Bella Block (TV seriál)
Weiße Nächte (E23)
2006 Da kommt Kalle (TV seriál)
2005 Der Staatsanwalt (TV seriál)
2004 München 7 (TV seriál)
Verschollen (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
2002 Um Himmels willen (TV seriál)
1999 Die Pfefferkörner (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Soudce (S03E14)
1998 Schloss Einstein (TV seriál)
1997 Létající doktoři (TV seriál)
1995 Hotel Hansson (TV seriál)
Inspektor Balko (TV seriál)
1994 Ve jménu zákona (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Dokumentární

2011 Die große Passion

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky